Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2007/7 memur atamaları

Tepki Skoru
0
arkadaşlar merhaba bu yapılan son atamalarda sosyal hizmetlere öğretmen aldılar okulöncesi, çocuk gelişimi vs. ve alınan puanlara baktığımda 82 puanla atanmış olduklarını gördüm hemde Siirt, Batman gibi doğu illerine buralara atananlar ya da tanıdıklarınız varmı çok merak ediyorum neden bu puanla mebde öğretmenliğe başvurmadılar da üstelik batıda istedikleri yerlere atanmak varken gidip doğuda sosyal hizmetlere atandılar teşekkürler

Tepki Skoru
0
arkadaşım benim sormak istediğim neden doğuyu seçtikleri değil 82 puanla mili eğitime bağlı okulda batıda çok daha iyi yerlere atanabilirdi neden bu kadar yüksek bir puanla meb değilde sosyal hizmetlere üstelik doğuya tecih yapıldı buna anlam veremiyorum

Tepki Skoru
0
zeyno24 kpss7 sosyal esirgemeyi tercih edenler ortaöğretim mezunu zannedersem

Tepki Skoru
0
arkadaşlar onlar ya orta öğretim mezunları yada 2 yıllık mezunkarı olması lazım ben öyle biliyorum emin değilim

Tepki Skoru
0
hayır canlarım ünüversite mezunları hepsi maalesef öyle oldu geçen sene 47 ile atananlar bu sene 80 ile atandı bende anlamış değilim neyse bir ümitlendik bu da suya düştü sevgiler

Tepki Skoru
0
evet sevil79 arkadaşım haklı üniversite mezunları alınanlar zaten tercihler ona göre yapılıyor üniversite ortaöğretim önlisans mezunlar ayrı ayrı tercih yapıyor artık olanların hiçbirine şaşırmıyorum bizi yavaş yavaş ümitsizliğe itiyorlar ne söylenebilir ki

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle