Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2006 kpss atama klavuzu taslağı

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar tercih yapma konusunda burdan birbirimize yardımcı olalım.Tercih yapmak için bi yerden klavuz felan alacakmıyız? bide tercih yapmak için istenilen belgeler felan varmış onları biliyormusunuz?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar tercihleri yapmak için okulların listesine nereden ulaşacağız?bulamadım bir türlü..bugün belli olacaktı..ulaşabilen var mı?

Tepki Skoru
0
dramaqueen' Alıntı:
arkadaşlar tercihleri yapmak için okulların listesine nereden ulaşacağız?bulamadım bir türlü..bugün belli olacaktı..ulaşabilen var mı?
arkadaşım hiç bir şey zamanında ilerlemiyor.. henüz il milli eğitim müdürlüklerinden bir liste gelmemiş.. ne zaman açıklanacağı belli değil.. ve bir önemli konuda şudur ki beni fazlasıyla ahatsız etti. yerleştirildiğimiz okullar 31agustosta belli oluyor ve 1 eylülde seminer dönemi başlıyor.. biz bu kadar kısa sürede nasıl oraya yerleşip kalacak yer bulacağız.. bu noktada hayret etmeden edemiyorum. ayrıca başvuru için ilk önce son gün 17 ağıstostu şimdi 23 olmuş.. :( çok garip işliyor??

Tepki Skoru
0
evet,çok teşekkür ederim..neden Türkiye'de her iş bu şekilde ilerlemek zorunda bilmiyorum ama yazık,üzülüyorum..neyse,hepimiz için hayırlısı olsun,geç olsun ama güç olmasın diyerek kendimi kandırıyorum..teşekkürler tekrar

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bişey soracağım ben şimdi sağlık raporu aldım diyelim şimdi atanamadığım takdirde ara atamada tekraraynı işlemleri yapamam gerekirmi tekrar sağlık raporum almam lazımmı deria burdamısın sen bilrisin arkadaşım

Tepki Skoru
0
cnm sağlık raporu 6ay geçerli yani tekrar almak zorundayız:(

Tepki Skoru
0
deria ya bu hangi şehirde hangi okulda açık var açıklamayacaklarmı neye göre tercih yapacağız bir bilgin varmı zaten sağlık raporuda atanırsak alacağız açıklama öle

Tepki Skoru
0
gülşahcım tercih yaptığımız sayfa varya oraya gireceksin..kimlik numaranı falan yazacaksın..sonra ordan mesela 1.tercihe tıklayıp il isimlerinden seçip bakabilirsin(ya anlatabildimmi acaba:) ama skn TERCİHLERİ KAYDETME, SADECE BAKABİLİRİZ...eğer emin olmak istiosan yani yapamıcağnı düşünysan bi dershaneye git mesela onlar gösterir..tmm cnm?umarım yardımcı olmuşumdur..kolay gelsin hepmz için hayırlısı olsun

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim deria bende tercih yapıp şansımı deneyim dedim olmaz ama bakarsın şans işte neyse umarım sen ii bir yere gidersinde bende arada yanına gelirim

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim deria bende tercih yapıp şansımı deneyim dedim olmaz ama bakarsın şans işte neyse umarım sen ii bir yere gidersinde bende arada yanına gelirim

Tepki Skoru
0
deria birde birşey soracağım hangi şehrin kaçıncı bölge olduğunu öğrenebileceğimiz bir yer varmı

Tepki Skoru
0
deria bir de birşey soracağım bu bölgelerin çalışma süresi değişiyormu o dediğin siteye giremedim mesajında şehirlere baktımda çalışma süreleri hakkında bir bilgin varmı.bu arada yardımlarından dolayı çok çok teşekkür ederim

Tepki Skoru
0
sence tahmini taban puan ne olur. şimdiden teşekkür ederim!

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle