Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2006 KPSS/1 SINAVA GİRİŞ ve KİMLİK BELGELERİ İLE İLGİLİ DUYURU

Tepki Skoru
0
[align=center](27.06.2006) [/align]

12.06.2006 tarihinde kullanılmaya başlanılan ÖSYM Uzaktan Belge Döküm Sistemi ilk defa 2006 ÖSS'de ve 2006 YDS'de adaylarımıza başarıyla hizmet vermiştir. Bu sistem sayesinde, sınava giriş ve kimlik belgelerini kaybetmiş olan veya belgeleri adreslerine ulaşmamış olan adaylarımız bağlı bulundukları sınav merkez yöneticiliklerine müracaat ederek bu belgelerini alabilmişlerdir.  

2006 ÖSS'de ve YDS'de hizmet vermiş olan ÖSYM Uzaktan Belge Döküm Sistemi 1-2 Temmuz 2006 tarihinde yapılacak olan KPSS/1'de de adaylarımıza 28.06.2006 tarihinden itibaren hizmet verecektir. 2006 KPSS/1 sınava giriş ve kimlik belgesi almak isteyen adaylarımız, en geç sınav başlangıç saatinin 30 dakika sonrasına kadar sınavın yapılacağı merkezlerdeki ÖSYM sınav merkez yöneticiliklerinden sınava giriş ve kimlik belgelerini alabileceklerdir.  

Adaylarımıza duyurulur.

ÖSYM Başkanlığı

Tepki Skoru
0
evet selçuk belgeleri eline ulaşmayanlar için illerde ösym merkezleri kurulmuş oralardan ve tabi yine ziraat bankasına 3,500 ytl gibi bir bedel yatırarak sınav giriş belgelerini temin edebiliyorlar...

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Anladım Teşekkür ederim.Herkese başarılar...

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar benim de belgem gelmedi ve en sonunda bugün ÖSYM bürosuna giderek kendim aldım. 3,5 YTL yi de postaneye yatırdım.
Bu nasıl sistemdir anlamadım. Kendilerinin hatası yüzünden bütün günüm ziyan olmakla birlikte tekrar para yatırmak (3,5YTL) zorunda kaldım. Benim gibi onlarca insan vardı. Valla ben böyle saçmalık görmedim. Tabii sınav giriş belgelerini geç postaya verirlerse işte böyle madur oluruz. Ben aldım ama kim bilir bakalım belgem elime posta yoluyla ne zaman ulaşacak.
Yarın ki sınavda tekrar herkese başarılar diliyorum. :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle