E eren36 Katılım 17 Kas 2009 Mesajlar 8 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 45 24 Ara 2009 #21 halısaha macıbizim için bir anaı olarak kalacak adranalin dolu bir mactı artık istesekte öyle bir adranalin dolu bir mac yapamayız sen oynasaydın sende yasıyacaktın turan bey kendine iyi bak slm.
halısaha macıbizim için bir anaı olarak kalacak adranalin dolu bir mactı artık istesekte öyle bir adranalin dolu bir mac yapamayız sen oynasaydın sende yasıyacaktın turan bey kendine iyi bak slm.
T turanarmagan Katılım 26 Eyl 2008 Mesajlar 179 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 46 24 Ara 2009 #22 Ben son anda kadroya gİrmekten vazgeÇmİŞtİm. Sankİ İÇİme doĞmuŞ gİbİ. Bİz ayni adranalİnİ evde yasamistik( savaŞ ben ve murat savarİ)
Ben son anda kadroya gİrmekten vazgeÇmİŞtİm. Sankİ İÇİme doĞmuŞ gİbİ. Bİz ayni adranalİnİ evde yasamistik( savaŞ ben ve murat savarİ)
T turanarmagan Katılım 26 Eyl 2008 Mesajlar 179 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 46 24 Ara 2009 #23 Ben son anda kadroya gİrmekten vazgeÇmİŞtİm. Sankİ İÇİme doĞmuŞ gİbİ. Bİz ayni adranalİnİ evde yasamistik( savaŞ ben ve murat savarİ)
Ben son anda kadroya gİrmekten vazgeÇmİŞtİm. Sankİ İÇİme doĞmuŞ gİbİ. Bİz ayni adranalİnİ evde yasamistik( savaŞ ben ve murat savarİ)