:36_7_8::36_7_8:redscoll arkadaşım,hani kpss öğrt. için artık yapılmıcaktı.bu yıl sondu...Sayın bakanımızı dinledim ama bu konuda bişey denmedi.Bence asıl bu konuyu gündeme getirmeli en azından daha taze.Nedir bu sınav sınav...Öğretmenin daha kendini ispatlıcak nesi varki tekrar tekrar sınav.
aynen katılıyorum arkadaşım.Bu bölüme alınma koşulu neydi; çocuk gelişimi mezunu olmak ama bize matematik gösterilmedi, sadece birinci sınıfta kültür dersleri verildi. Sonra kalkıp vermedikleri dersten kpss denilen sınavı çıkardılar.Şimdi bizim suçumuz mu verilmeyen derslerden sorumlu tutulmak. Sonra düşük puanlarla alay konusu olmak. Bu ne biçim sistem ,bu ne biçim adaletttt...uzuntum ne bılıyormusunuz yasım olmus 30 bu meslegı edınmek ıcın basladıgım da 13 yasındaydım ılk anasınıfına 14 yasında gırdım 17 yasımdan berıde ogretmenlık yapmaya calısıyorum ya cıdden bıktım ogretmen olmaya calısmaktan sıkıldım ne zormus ogretmen olmak megersem omrum gıttı omrum cocukları cok sevmesem bırakır baska ıse yonelırdım vallaha once kız meslek bıtırdık calıstık ya hem alaylı hem mekteblıyız sınav sınav bıktım ogretmen olmaya calısmaktan genclıgım bıttı ben hala ogretmen olamadım ... su anda unuversıte okuyan anasınıfda yetıstırdıgım ogrencılerım var hala ben ogretmen olamayıp aday denıyorsa adıma ne kadar uzucu... cogumuzda bu durumdayız öğretmen olmaya çalışan öğretmenler el ele verıp bırseyler yapmamız artık ömür bıttı