Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2.Sınıf Vize Soruları

Tepki Skoru
0
mrb ben 2, sınıfım arkadaşlar geçen yıldan 2. sınıf derslerinden müzik,türkçe sözlü ve yazılı an. dersinden vize sorularını hatırlayanlar yardımcı olursa yazabilirse çok sevinirim şimdiden yardımcı olan ark.

teşekkürler

Tepki Skoru
0
2, sınıfın bütün derslerini yazıcaktım:( yardımcı olan ark. teşekkürler

Tepki Skoru
0
Bu konuyu açarken çok düşündüm silinir diye düşünüyordum desteğin için teşekkürler tubacım herkes bir kaç soru yazsa bir fikir edinmiş oluruz :)

Tepki Skoru
0
Çoq İi olur bizim için umarım hatırlarlar ... ???

Tepki Skoru
0
malesef yok gibi gözüküyor çok üzüldüm :( biraz daha duyarlı olabilsek arkadaşlar sesimizi duyan yoooooooooook muu???:((

Tepki Skoru
0
geçen yılki arkadaşlar daha çok yardımcı olmaya çalışıyordu üst sınıf arkadaşlar özellikle denisse benim çok dikkatimi çekiyordu geçen yıldan, Bu seneki arkadaşlar 3, ve 4, sınıflar bizim sorduğumuz kadar onlar da soruyor :)2 sınıflar daha bir yardım etme çabasında 1. sınıflar şanslı arkadaşlar:)

Tepki Skoru
0
Bencede hatırlayan olursa çok makbule geçecek ama sanırım su kadar zamandan sonra onlar içinde hatırlamak zor gibi gözüküyor ben bile sınavdan çıkar çıkmaz unutuyorum ne okuduğumu

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle