Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

+18 Çocukların Yanında İzlemeyin Bir Rezalet Daha

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
[flash]http://video.milliyet.com.tr/milliyet.swf?id=1843&tarih=2006/12/19[/flash]

Tepki Skoru
0
bu nasıl bişey yaa.....sonuna kadar içim dayanıp izleyemedim.... belki de çocuk masumdu!!!!!!!!!!!!!!.vicdansızlıkkkk........

Tepki Skoru
0
bu nasıl vicdan ya çocuk hırsızlık yapmış bile olsa cezası böyle olmamalı:(

Tepki Skoru
0
Ne suç işlemiş olursa olsun, o bir çocuk! Ama vicdanlar sükut edince, ortaya böyle görüntülerin çıkması çok normal, maalesef.

Tepki Skoru
0
yazık kendı evlatları yokmu bu serefsızlerın asynı sey onların evlatlarınında basına gelebılecegını hıcmı dusunmezler ınsan ne oldum degıl ne olucam demelı ınsallah bırgun onlarda bu pozısyona duserlerde anlarla gercegı cunku ınsanlarımızın basından gecmeyınce anlıyamıyolar dusunme kabılıyetlerı yok bu ınsanların ıyı gunler

Tepki Skoru
0
bunu yapanlar insan olamaz ya hiçmi vicdanları yok bu insanların

Tepki Skoru
0
Bizde rezaletler hiç bitmiyor.Biz izlemeye yüreğimiz elvermezken bu nasıl bir davranış.Ahhh Ahhh biz ne zaman sevmeyi öğreneceğiz bu kadar katılaştı yürekler.BU YAPANLAR NE ÇABUK UNUTTULAR ONLARDA BİR ZAMANLAR ÇOCUKTU GALİBA ÇEKMECEYE KALDIRDILAR ÇOCUKLUKLARINI..YÜREKLERİNDEKİ OYUN BAHÇELERİNİN YERİNİ ZALİMLİK ALMIŞ..
ÇOCUKLAR ELLERİ PAMUK ŞEKER TUTAN YÜREKLERİ MASAL YUMAĞI SİZLERİ BU ZALİMLERDEN BİZ KURTARACAĞIZ.BU ÇİRKİN OLAYI KESİNLİKLE KINIYORUM...

Tepki Skoru
0
rezaletki ne rezalet.
1:ister çocuk ister büyük darp hakları yok
2:ana babasını bulup ona hesap sormalılar
3:burası türkiye,ve bunlarda bitmeyen ve arkası gelmeyen yurdum insanı

Tepki Skoru
0
gerçekten seyrederken yüregim dayanmadı.hele bir de hipokrat yemini etmiş bir önlüklü bir bey görüyorum video da benim bildiğim doktorlar hayat kurtarır.Ve bunun için yemin ederler.Ama yanlızca hayatı tehlikeye giren hayatları kurtarmak için mi yemin etmiş o bey.O çocuğun vücuduna aldıgı darpların açıları ve yaraları tabiiki geçecek o gün kü gibi kalmayacak.Ya ruh sağlığının aldığı yaraları kim tedavi edecek

Tepki Skoru
0
bunu yapanlar insan olamaz şimdi o çocuğun psikolojisi ne durumdadır ne düşünür bundan sonra düşünen yok..bunlarda zerre kadar vicdan olduğuna inanmıyorum.çünkü önce insan olmaları lazım

Tepki Skoru
0
sinirlerim bozuldu.o adamların önce ellerini kesmek gerek sonra da dillerini....

Tepki Skoru
0
Bunları varya insan değil ya afadersiniz ama hayvanlarda da merhmet duygusu var ama bunlar ne biçim insan Allah korkusu yok bunlarda:peygamberimizin (SAV)hadisi şerifinde şöyle buyurmuştur: "Merhamet, ancak şaki`mn (ebedi hüsrana uğrayanın) kalbinden çıkarılabilir."Bunları yapan yaptıranı Allaha havale ediyorum.Ne kadar suçluda olsa o bir insan ve cocuk.öğretmazsek neyin doğru neyin yanlış olduğunu nerden bilecek.Dövmek ve şiddet çozüm değil.

Tepki Skoru
0
bunlarda insanmııı beeeeeeeeeeee zatennn güçleriii sadece küçük çocuklara yeterrrrrrrrrrrrrrrr

Tepki Skoru
0
büyük bi ayıp.. o yaştaki çocuk hırsızlığı bilmez bilee... herşey kendinin sanır.. yazık bu ülkeye... birde sağlıklı bi gençlik istiyruz.. sağlıklı çocukluk geçiremeyen nasıl sağlıklı genç olsun?

Tepki Skoru
0
önce o çocuğu sahipsiz bırakan ailesini,sonra da görüntüdeki yaratıkları,çok vahşet dolu olucak ama,şu an bunu hissediyorum,kızgın bir filin önüne atıcaksın,bakalım kendinden güçlü bir varlığın elinde ne olunuyormuş..bütün insanları sevmiyorum.....sevmeyeceğim....gerçek insanları sevmeli sadece..

Tepki Skoru
0
ahlakızlık ne olursa olsun bir çocuga böyle yapılmaz
resmaen çocuk istismarı....

Tepki Skoru
0
Vuralım atalım derken karşılarındakinin küçücük bir insan yavrusu olduğunu unutuyorlar. Onların insanlıklarına ayıp. oysa ki biraz zaman ayırıp çocuğu dinleseler.Ama onlar kafaya koymuş o çocuk suçlu.Bu kadar kolaymı suçlamak! yazık......

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle