Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

16 ekİm 2011 İzmİr semİnerİ resİmlerİ ve yorumlari

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
16 EKİM DE İZMİR' DE DÜZENLEDİĞİMİZ SEMİNERİMİZE
GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ YOĞUN İLGİ İÇİN
"OKULÖNCESİFORUM EKİBİ"

ADINA SİZLERE SONSUZ TEŞEKKÜRLER.

Değerli Hocalarımız :

.

FİLİZ YAŞAR

.
SONER ÇİLEK

.
EBRU VURAL 'a
Sunumlarından Dolayı

CENGİZ ÇELİK

VE

Seminer Emeği Geçen

.
SELÇUK AYDIN BÜLBÜL

.
SALİH EROĞLU
& NİHAL EROĞLU

.
YASEMEN UZMAN

ELİF KARAKUŞ
MEHMET TURAN'a

Sonsuz Teşekkürler.

TEŞEKKÜR EDERİZ.

BU GÜZEL GÜNÜMÜZDE BİZLERDEN YARDIMLARINI ESİRGEMEYEN SALİH VE HİCRET ARKADAŞLARIMIZA TEŞEKKÜRLER.

SEMİNERİMİZDEN KARELER

. . .

. .

. . .

. . .

. . .

.

. . .

Ekli dosyalar

Tepki Skoru
1
SÜper gÖrÜntÜler emegİ gecen herkese sonsuz teŞekkÜrler.......ellerİnİze saglik

Tepki Skoru
0
herkesin emeğine sağlık, oldukça güzel bir seminerdi ama tadı damağımızda kaldı :) Özellikle Filiz Yaşar ve Ebru Vural hocalarımızın eğitimlerini çok faydalı buldum. Daha önce Denizli'de bir başka okul öncesi seminerine katılmıştım. 3er saatlik, 2 farklı konuydu. Keşke yine öyle olsaydı. 45 dk bu konular için çok kısaydı. Bunlar sadece benim fikrim tabi ki. Bir de merak ettiğim aldığımız bu belgeler nerede işimize yarar? Belge olmasa da konulardan yararlanmak için yine gelirdim ama merak ettim işimize yaradığı bir yer var mı, kadrolu öğretmen olarak?

Tepki Skoru
3
emeklerinize sağlık cok güzel görüntülerrrrr

Tepki Skoru
0
seminerimiz güzeldi. Başta Selçuk ve Nihal hocaya teşekkürler. Kadrolular için belgeler müfettişlerin gözüne hoş görünür ama asıl değeri paha biçilemez :))) Özel sektörde de zaten herkesin bildiği gibi kendini geliştiren bir öğretmen olarak göze çarpar. Orff yöntemi güzeldi, belki başka hoca olabilir ama aynı konu olsun; değişik sunum açısından yani. Bir de Doğan Cüceloğlu gelsin, bir de Belma Tuğrul gelsin, başka da bişey istemem :D

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
herkesin emeğine sağlık, oldukça güzel bir seminerdi ama tadı damağımızda kaldı :) Özellikle Filiz Yaşar ve Ebru Vural hocalarımızın eğitimlerini çok faydalı buldum. Daha önce Denizli'de bir başka okul öncesi seminerine katılmıştım. 3er saatlik, 2 farklı konuydu. Keşke yine öyle olsaydı. 45 dk bu konular için çok kısaydı. Bunlar sadece benim fikrim tabi ki. Bir de merak ettiğim aldığımız bu belgeler nerede işimize yarar? Belge olmasa da konulardan yararlanmak için yine gelirdim ama merak ettim işimize yaradığı bir yer var mı, kadrolu öğretmen olarak?
güzel yorumlarınız için teşekkürler. sunumların kısalığına gelirsek sunumlar daha uzun tuttuğumuz zamanlarda ise uzun diye sıkılıyorlar inşallah sizin de dediği gibi dahah uzun bir seminer programında tekrar bir arada oluruz.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle