İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

ATAMA-DİĞER KONULAR

10 Bin Atama Daha

ayla şunu yazdı:
aynen gülşen hocam aklım fikrim tercihlerde ne uyuyabiliyorum ne de başka bişi.buarada nereleri yazıcaksınız.iyi bayramalr
sizede iyi bayramlar hocam ben samsun yacacağım çoğunlukta bide urfa belki bilmiyorum zaten puanım çok iç acıcı olmadığı için 21de işaretleyeceğim. inşallah olur ya.siz ne yapacaksınız hocam_?
hocam benim de puanı çok iyi değil 51,877 aslında,bende güneydoğu illerini yazıcam samsun da var terciherimin arasında tabi bir de 21 de işaretlicem bu şansı iyi değerlendirmek lazım.hakkımızda hayırlısı artık🙂
bende tercih yapmak istiyorum yaa kafayı yicemm 🙁(
esrawoswos şunu yazdı:
bende tercih yapmak istiyorum yaa kafayı yicemm 🙁(
inşallah canım ya dualarım seninle.
bütün islam aleminin ramazan bayramı mübarek olsun
Herkese iyi bayramlar🙂 Bu mübarek günde burdaki tüm arkadaşlarımız hayırlısıyla biryerlere atanırlar inşallahhhh🙂)))))))
hytbyrmolsa şunu yazdı:
Herkese iyi bayramlar🙂 Bu mübarek günde burdaki tüm arkadaşlarımız hayırlısıyla biryerlere atanırlar inşallahhhh🙂)))))))
çok sağolun hocam inşallah🙂
Herkesin bayramını kutluyorum.İnşallah bayram sonunda gönlümüzdeki yerlere atanırızda çifte bayram olur.
Ama ben ne yazıkki kendimden umudu kestim çünki 21. tercihi işaretlemek istemiyorum.Çok korkuyorum arkadaşlar, riskli bi olay, işaretledikten sonra birde hasbel kader kötü bir yere gidersem başedebilirmiyim bilmiyorum.
Herkese iyi şanslar diliyorum..
herkese iyi bayramlar diliyorum.herşey gönlümüzce olsun arkadaşalar..
arkadaşlar bursayı yazın mudanya güzelyalı anaokuluna 3 öğretmen eksik bekliyorum kızımı sizlere vereceğim bekliyoruz
Arkadaslar bir sey sorucam taban puan dustumu 54 ve uzerimi basvuracak
arkadaşlar herkesn bayramını kutluyorum.
hüseyin hocam nerelerdesiniz çok güzel tahminlerde bulunuyordunuz baraj olmaz dediniz öyle oldu şimdi lütfen taban puan kaçta kalır onu söyleyin teşekkürler iyi bayramlar
arkadşlar hepinizin bayramını kutluyorum ...
Arkadaşlar tercihimi şu şekilde yaptım yorum yaparsanız çok sevinirim.

istanbul 3 okul
şırnak 3 okul
hakkarı 2okul
bitlis 2 okul
ığdır 1okul
siirt1 okul
van 1 okul
tünceli,muş,dıyarbakır,ardahan,batman,bartın,adıyaman 1 er okul yazdım
21. tercihide işaretledim.
Tercih süreci uzadıkca kararsızlık ve sıkıntı başlıyor.Bir an önce yapıp kurtulmak istedim galiba..
arkadaşlar çarşamba gününe inş. herkes burda olur🙂şimdi bayram herkes bir yerlerde hüseyin hocada mahmut hocada herkesss çarşamba burda inş. sabredin biraz🙂
Bu arada puanın 51.884 ve tercih sıramda bu şekilde
arkadaşlar sizce en son kaç puanda kapatacak fikirlerimizi yazarsak sevinirim
bence 50-53 arası kapatır diye düşünüyorum

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.