sizede iyi bayramlar hocam ben samsun yacacağım çoğunlukta bide urfa belki bilmiyorum zaten puanım çok iç acıcı olmadığı için 21de işaretleyeceğim. inşallah olur ya.siz ne yapacaksınız hocam_?ayla şunu yazdı:aynen gülşen hocam aklım fikrim tercihlerde ne uyuyabiliyorum ne de başka bişi.buarada nereleri yazıcaksınız.iyi bayramalr
Herkesin bayramını kutluyorum.İnşallah bayram sonunda gönlümüzdeki yerlere atanırızda çifte bayram olur.
Ama ben ne yazıkki kendimden umudu kestim çünki 21. tercihi işaretlemek istemiyorum.Çok korkuyorum arkadaşlar, riskli bi olay, işaretledikten sonra birde hasbel kader kötü bir yere gidersem başedebilirmiyim bilmiyorum.
Herkese iyi şanslar diliyorum..
Ama ben ne yazıkki kendimden umudu kestim çünki 21. tercihi işaretlemek istemiyorum.Çok korkuyorum arkadaşlar, riskli bi olay, işaretledikten sonra birde hasbel kader kötü bir yere gidersem başedebilirmiyim bilmiyorum.
Herkese iyi şanslar diliyorum..
Arkadaşlar tercihimi şu şekilde yaptım yorum yaparsanız çok sevinirim.
istanbul 3 okul
şırnak 3 okul
hakkarı 2okul
bitlis 2 okul
ığdır 1okul
siirt1 okul
van 1 okul
tünceli,muş,dıyarbakır,ardahan,batman,bartın,adıyaman 1 er okul yazdım
21. tercihide işaretledim.
Tercih süreci uzadıkca kararsızlık ve sıkıntı başlıyor.Bir an önce yapıp kurtulmak istedim galiba..
istanbul 3 okul
şırnak 3 okul
hakkarı 2okul
bitlis 2 okul
ığdır 1okul
siirt1 okul
van 1 okul
tünceli,muş,dıyarbakır,ardahan,batman,bartın,adıyaman 1 er okul yazdım
21. tercihide işaretledim.
Tercih süreci uzadıkca kararsızlık ve sıkıntı başlıyor.Bir an önce yapıp kurtulmak istedim galiba..