İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

ATAMA-DİĞER KONULAR

10 Bin Atama Daha

dilegim06 şunu yazdı:
glsm999 arkadaşım yazdıklarınızda aklıma takılan bir nokta var bu 12785 aday sadece 2008 yılındaki adayların sayısımı yoksa buna 2009 da dadil mi? ben 51.884 aldım ve ekliyse ona göre 21. tercihi işaretlemeyei düşünüyorum.Bana biraz olsun fikir verirsen devinirim.
2009 dahil degil , hesabi oldukca karmasik gorunuyor fakat 2009 siralamasi da buna benzer olmali, sartlarinizi bilmiyorum, 21. tercihle atanma sansiniz var

konuyu maddeler halinde ozetlemek gerekirse

1. 20 tane puaniniza uygun olacak yerleri tercih edersiniz
2. neresi olursa gorev yaparim diyorsaniz 21. isaretleyin
3. bu atamayi bekleyeyeim bundan sonra daha uygun yerlere atanabilirim diye dusunebilirsiniz (1 onceki sozlesmelilerden daha sanslisiniz)

elde yeterli veri ve istatistik yok 2009 icin ve belirsizlik cok fazla, nasip kismet

Sıralamada 2007 ve 2008 yıllarında KPSS'ye giren adayların sadece KPSSP10 puan türü esas alınmıştır.
* Söz konusu yıllarda 1 den fazla KPSSP10 türünde puana sahip adayların sadece yüksek olan puanları sıralamaya alınmıştır.
* Önceki atama dönemlerinde Bakanlığımıza kadrolu olarak ataması gerçekleştirilen adayların almış oldukları puanlar sıralamaya alınmamıştır.
* Ara sınıfta girilen KPSS sonuçları geçersiz sayıldığından bu durumdaki adayların almış oldukları puanlar sıralama sonucunu etkileyecektir
sudecan şunu yazdı:
sanemcim çok yüksek değil 61 aldım bakalım ne çıkarsa kısmette gideceğiz hayırlısını versin rabbim
arkadaslar kulaktan duyma bılgılerle buralar bırsey yazıyorsunuz herkes farklı bır ruh halıne burunuyor.gecen atamada taban 54 tu,ve alınacak kısının ıkı katına gore belırlenır taban puan.yanı 54 ve ustu 10000 kısı vardır.bunun 4 bını atandı gerıye 6 kaldı.54 asağı puan alan 4 bın kısı daha atancak bu bukadar basıt.benım sahsı fıkrım 50 altına ıner puanalar.bence hıc kımsenın yorumuna ınanmayın,herkes kulaktan duyma vbırseyler soyluyor.ayrıca taman 54 olsa bunun altındakıler bas vuramazdı.daha oncekı atamaların hepsınde bu boyleyıd bundan sonrada boyle olacak.gecen atamada 54 altı atamaya muracat edebıldımı örneğin tabıkı hayır.
aldığım alıntı yanlıs oldu ama sude hocanın yazzdığı bundan oncekı goruse karsılık yazdım bu dusuncelerımı.allah hepımızın yardımcısı olsun.
ebru5545 şunu yazdı:
arkadaslar kulaktan duyma bılgılerle buralar bırsey yazıyorsunuz herkes farklı bır ruh halıne burunuyor.gecen atamada taban 54 tu,ve alınacak kısının ıkı katına gore belırlenır taban puan.yanı 54 ve ustu 10000 kısı vardır.bunun 4 bını atandı gerıye 6 kaldı.54 asağı puan alan 4 bın kısı daha atancak bu bukadar basıt.benım sahsı fıkrım 50 altına ıner puanalar.bence hıc kımsenın yorumuna ınanmayın,herkes kulaktan duyma vbırseyler soyluyor.ayrıca taman 54 olsa bunun altındakıler bas vuramazdı.daha oncekı atamaların hepsınde bu boyleyıd bundan sonrada boyle olacak.gecen atamada 54 altı atamaya muracat edebıldımı örneğin tabıkı hayır.
ebrucuğum teşekkür ederim valla çok güzel söylediniz. katılıyorum size sonuna kadar🙂
arkadaşlar gönlüm herkesin gitmesinden yana sonuçta mesleğimizin çok ama çok önemli olduğunun bilincindeyim evet öğrendiğim kişi bakanlıktan neyse yorum yapmıyorum kimseyi yanlış bilgilendirmek gibi bir amacım yok ben sadece öğrendiğim şeyi sizinle paylaştım 54 ve altı başvuramıyo dedi artık size kalmış inşallah herkesin gönlüne göre verir rabbim diyorum
tugbadagli şunu yazdı:
taban 54 mü şükürler olsun aynı konu yine gündeme geldi
Tabanın 54 olduğu kesin bi bilgimi.Yani bu bilgiye nerden ulaştınız.
54 altı için sistem her bölümü açıyomu???Anlamadım bunu nasıl araştırdınız ?
Önceki atamalarda 54 ün altındaki okul önceciler sisteme hiçte giremiyodu şimdi girebiliyo eğer taban 54 ise nasıl oluyo bu
çok basit 54 altı puan alan birinin tc siyle gir bak birde farklı bir bölümden birinin tcsiyle gir bakk okkkk
nazans şunu yazdı:
merhaba.bu atamada 4c sıfatı ile ( geçici personel-usta öğretici hakkına sahip ) görevlendirme yapılacağını duydum.bilgisi olan var mi ?
bİldİĞİmİz sÖzleŞmelİ atama 4 c deĞİl !!!!!!!!! ArkadaŞlar İnanmayin bÖyle laflaraaa .......sÖzleŞmelİ atama / gÖrevlendİrme dİye de yaziliyormuŞ baŞta benİmde aklim takilmiŞti ÖĞrendİm rahatladim sİzde rahatlayinn
ebru5545 şunu yazdı:
hocam 2 katı değil ne yazık ki.3 katı malasef.....
benim puanım 63,58 ve malatyayı çok istiyorum.
arkadşalr puanları ve yazcamız illeri sıralasak az çok ışık tutar
ben yaayım
nurgül--------63,580 malatya

ayşegül------65,210 gaziantep

dilek--------55,765 gaziantep
sudecan şunu yazdı:
arkadaşlar gönlüm herkesin gitmesinden yana sonuçta mesleğimizin çok ama çok önemli olduğunun bilincindeyim evet öğrendiğim kişi bakanlıktan neyse yorum yapmıyorum kimseyi yanlış bilgilendirmek gibi bir amacım yok ben sadece öğrendiğim şeyi sizinle paylaştım 54 ve altı başvuramıyo dedi artık size kalmış inşallah herkesin gönlüne göre verir rabbim diyorum
sayın hocam bakanlıktan dıyorsunuzda,54 ustu 10000 kısı yokkı ,nasıl olacak bu dediğinız sıze mantıklı gelıyormu.ben az once yorumumda yazdım,54 puan ustu 10000 kısı var,taban puan bu yuzden o oldu,4 gıttı,gerıyr 6000 kaldı,gerı kalan 4 bın nerden bulacaklar bana soylermısınız.
eturgut--------70 nevşehir

nurgül---------63,580 malatya

ayşegül-------65,210 gaziantep

dilek----------55,765 gaziantep

hytbymolsa---55,832 erciş

beril61-------52,421 erciş

GÜNCEL TUTALIM
ebru5545 şunu yazdı:
sayın hocam bakanlıktan dıyorsunuzda,54 ustu 10000 kısı yokkı ,nasıl olacak bu dediğinız sıze mantıklı gelıyormu.ben az once yorumumda yazdım,54 puan ustu 10000 kısı var,taban puan bu yuzden o oldu,4 gıttı,gerıyr 6000 kaldı,gerı kalan 4 bın nerden bulacaklar bana soylermısınız.
güzelim 54 üstü 10 bin kişi varmı yokmu onu ben bilemem o soruyu sorman gereken insanlara sormak gerek .....ben öğrendiğim şeyi paylaştım haberiniz olsun diye yoksa kimsenin atanmasını istemediğimden falan değil ......
sudecan şunu yazdı:
güzelim 54 üstü 10 bin kişi varmı yokmu onu ben bilemem o soruyu sorman gereken insanlara sormak gerek .....ben öğrendiğim şeyi paylaştım haberiniz olsun diye yoksa kimsenin atanmasını istemediğimden falan değil ......
onu bılmek ıcın baskalarından bırsey duymaya gerek yokkı.bu zamana kadar olan atamalarda ızlenen yolu bılmek yeterlı guzelım.bıraz matematıksel hesap yapınca sonuc ortaya cıkıyor.sadece ufak bır hesaplama.
nurgulhanim şunu yazdı:
eturgut--------70 nevşehir

nurgül---------63,580 malatya

ayşegül-------65,210 gaziantep

dilek----------55,765 gaziantep

hytbymolsa---55,832 erciş

beril61-------52,421 erciş

suzanbagci ------65.254 Muğla

GÜNCEL TUTALIM
Günceldir...
52,421 puanla ordu yazacağım ercişten vazgeçtim
bana bir cevap lütfen!! Bu okulları neye göre seçioruz? minimum puanlar falan deniyor? rastgele okulmu seçeceğiz? ayrıca ÖĞRETMEN ATANAN OKULLAR HALA AÇIK GÖRÜNÜYO yeni ihtiyaç olmadığı halde.. buna hiçbir anlam yükleyemedim zaten 🙁
beril61 trabzonsporlusun demek.heralde trabzonlusundur.ben ve eşim adanalıyız ama trabzon sporu tutuyoruz🙂)))
nebiyeyildiz şunu yazdı:
bana bir cevap lütfen!! Bu okulları neye göre seçioruz? minimum puanlar falan deniyor? rastgele okulmu seçeceğiz? ayrıca ÖĞRETMEN ATANAN OKULLAR HALA AÇIK GÖRÜNÜYO yeni ihtiyaç olmadığı halde.. buna hiçbir anlam yükleyemedim zaten 🙁
hocam ıstediğinız okulları yazacaksınız ,okulların mınımum puanı fılan yok,sızde yuksek puanlılar orayı tercıh etmesse ıstediğinız okula tanırsınız.
nebiyeyildiz şunu yazdı:
hocam ilk 12 tercih yani rastgele de denilebilir;çünkü kötü yerler kapanıp yüksek puanlar gidince bi de üstüne kıyamet gibi alım olunca rastgele olur heralde.normalde 70 üstünün gidebileceği yere şimdi 55lere kadar düşebilir.
ebru5545 şunu yazdı:
hocam ıstediğinız okulları yazacaksınız ,okulların mınımum puanı fılan yok,sızde yuksek puanlılar orayı tercıh etmesse ıstediğinız okula tanırsınız.
teşekkür ederim hocam 🙂 herşeyin acemiliği bi çekilmez oluo adam olup çalışsaydım oturupta şimdi bunları çekmezdm ahh kafam ahh 🙁

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.