2009 dahil degil , hesabi oldukca karmasik gorunuyor fakat 2009 siralamasi da buna benzer olmali, sartlarinizi bilmiyorum, 21. tercihle atanma sansiniz vardilegim06 şunu yazdı:glsm999 arkadaşım yazdıklarınızda aklıma takılan bir nokta var bu 12785 aday sadece 2008 yılındaki adayların sayısımı yoksa buna 2009 da dadil mi? ben 51.884 aldım ve ekliyse ona göre 21. tercihi işaretlemeyei düşünüyorum.Bana biraz olsun fikir verirsen devinirim.
konuyu maddeler halinde ozetlemek gerekirse
1. 20 tane puaniniza uygun olacak yerleri tercih edersiniz
2. neresi olursa gorev yaparim diyorsaniz 21. isaretleyin
3. bu atamayi bekleyeyeim bundan sonra daha uygun yerlere atanabilirim diye dusunebilirsiniz (1 onceki sozlesmelilerden daha sanslisiniz)
elde yeterli veri ve istatistik yok 2009 icin ve belirsizlik cok fazla, nasip kismet
Sıralamada 2007 ve 2008 yıllarında KPSS'ye giren adayların sadece KPSSP10 puan türü esas alınmıştır.
* Söz konusu yıllarda 1 den fazla KPSSP10 türünde puana sahip adayların sadece yüksek olan puanları sıralamaya alınmıştır.
* Önceki atama dönemlerinde Bakanlığımıza kadrolu olarak ataması gerçekleştirilen adayların almış oldukları puanlar sıralamaya alınmamıştır.
* Ara sınıfta girilen KPSS sonuçları geçersiz sayıldığından bu durumdaki adayların almış oldukları puanlar sıralama sonucunu etkileyecektir