Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

1. sınıfta başarısız olan çocuğun anasınıfına gelme hakkı var mı?

Tepki Skoru
0
benim şöyle bir sorum var. ilköğretim okulunda 1. sınıfta başarısız olan öğrencileri idare ana sınıfına gönderiyor. fakat sadece zihinsel açıdan eksikliği olan bu çocukların diğer gelişim alanları anasınıfındaki çocuklara göre ileride olduğu için diğer çocuklara haksızlık oluyor. 5 yaşındaki bir çocukla 7 yaşındaki bir çocuğun aynı sınıfta olması ne kadar doğru? büyük olan diğerinin haklarını gaspediyor. müdür yardımcım yönetmelik gereği başarısız çocuğun anasınıfına devam edebileceğini söylüyor. benim şahsi fikrim bu çocukların 1. sınıfı tekrar etmesinin daha doğru olacağı. bu konuda bilgi verirseniz sevinirim..

Tepki Skoru
0
bu yıl bana da böyle bir öğrenci geldi çocukta içe kapanıklık ve yavaş davranma kimse ile iletişim kurmama. sene başında geldi sene sonuna doğru gerçekten gelişme gösterdi arkadaşları onu içlerine aldılar. bence yararlı idi fakat tabiki bu öğrencide zihinsel açıdan bir engel yoktu başta birinci sınıftan anasınıfına inince üzülmüştü. biz idareye madem bir sorun var özel alt sınıfa neden gitmiyor dedik orada daha da geriler dediler ve bence de haklılardı.

Tepki Skoru
0
bana da bi öğrenci geldi fakat rehberlik raporu ile okulöncesi eğitim alması uygundur diye ama zaten yaşı 1. sınıf olduğu halde aile okula başlatmamıtı ama özel eğitim ile ilgili son çıkan yazıdan çocuğun kandi yaş ve arkadaş grubnda olması gerektiği özellikle belirtiliyor ..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle