Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

1 nisan sakası adı altında müdür tarafından resmen asağılandım:(

Tepki Skoru
0
ne var müdür 1 nisan şakası yapmışsa sende ona 1 tane yapaydın bende seni valiliğe şikayet ettim diyeyidin çalışmak istemiyosanda rapor al devlette süreklilik esastır sen gidersin başkası gelir
çok beğendim bu fikri! biz bayanlar herşeyi çok ciddiye alıyoruz! müdür kendi seviyesini belli etmiş!

Tepki Skoru
0
MURAT3302 bombasın :)))))koptum burda ya bu kadar büyütmemek lazım olayı müdür degil isterse vali olsun lafınızı esirgemeyin sonucta kadro yok bişi yokk etkilemez :)))kikikiki

Tepki Skoru
0
banada geçen sene memur öle bir saka yapmaya kalktı müdür senı çağırıyo yerine biri atanmış dilekçen geldı dedi tabii ben inanmadım böyle bir şaka olabileceği aklımdan geçmişti hazırlıklıydım açıkcası ınanmadım onlarda uzatmadan saka oldugunu hemen dile getirdiler...

Tepki Skoru
0
bu kadar kafaya takmaya gerek yok..sizde usta öğreticilikten dolayı aşağılanma hissi varsa öle hissetmişsinizdir..yoksa böle şakalar yapılabilinir.sizde gülüp geçseydiniz

Tepki Skoru
0
nasıl oluyo anlamıyorumm.bizde okuldakiler kırılmasın die ben3 ay kadrolu oldugumu bile solemedim.hiç te problem deil işini yapsın insan olsuun da..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle