Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

1 nisan sakası adı altında müdür tarafından resmen asağılandım:(

Tepki Skoru
0
arkadaslar 1 nisanda müdür odasını beni çağırdı ve benim yerime eş durumundan kadrolu bi öğretmenin atandığnı söyledi bende bunu gayet normal olabilir diye cvp verdim ve zaten u.öğretinin kaderi bu yani kadrolu gelince gider diye cevap verdim sora müdür yardımcısı okuldaki öğretmenler falan hepsi geldi ve nasıl olur sizn gibi bi öğrtmen nasıl gider falan diye konuşmaya basladı bende okuldan ayrıldığm için diil sadece cocuklarımdan ayrılcagım için üzüldüğümü belrttm ve kendimi tutamyıp ağlamaya basladım daha sora hepsi 1 nisan diye gülüşmeye basladı kendimi o kadar asağılanmış hissettm ki :mad: ve hala o kadar asağılanmış hissediyorum resmen kadrolu olamadığım için benle alay edildi konumumla eğlendiler ve ben cok üzüldüm şimdi o okula nasıl giderim diye düşünüyorm 2 gündür rapor aldım okula bile gidemiyorum :(:(:((((((( siz olsanız napardınız yardımve çözüm istiyorum

hfz

Tepki Skoru
0
onlara inat görevimi azimle yapardım

Tepki Skoru
0
bende öyle düşünüyorum ama daha sonra o asağılandığım an gözümün önüne geliyo :(:(((((((( ve dha kötü oluyrum

Tepki Skoru
0
haklısınız hocam bu olay şakayı geçmiş. belki de sizin kırılacağınızı hiç düşünmemişlerdir. ama asıl onlar utanmalılar ve sizden özür dilemeliler siz neden üzülüyorsunuzki

Tepki Skoru
0
hocam müdür ole özür dilicek bi insan diil ben okula ilk basladım anda bile beni tanımıyo bile sadece okulu görmeye gittimde bana seni okuldan attrırım sen nasıl benm okulumu buldun demiş bi insan ve ilk gün o kadar fırcalaması yetmiyo gibi bide pişkin pişkin şaka yapıyo ya insanları anlayamıyorum

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
ÜzÜlmekte haklisin canim ama bu İŞte Önemlİ olan bİldİĞİndİr kadrolu olmuŞsun sÖzleŞmelİ olmuŞsun bunun senİn ÖzlÜk haklarin diŞinda hİÇ bİr farki yok bİldİĞİn gİbİ. Bence bİr kaÇ gÜn gİtmemen İyİ olmuŞ en azindan tepkİnİ anlasinlar ama okulu birakmak gİbİ bİr dÜŞÜnceyİ aklindan bİle geÇİrme derİm ...

Tepki Skoru
0
offf ya napcamı bilmiyorum bide haftasonu sınavım var ona bile konsatre olupta calışamıyorm bu konuyu düşünmekten:(:((((

Tepki Skoru
0
insanlara bişeyi kabul ettirmenin ve onun zihninde düşünmesini sağlamanın en iyi yolu ona bunu söylmektir.bence sen bu oyuna gelme sana direk olmasada böyle bi şaka yöntemiyle evet bu düşünceleri bilerek sağlamış olabilir sende. sen ona bu fikre ulaşamadığını göster yani devam et ve yılma.hatta bakarsın bi gün eline bi fırsat geçer sende onun taktiğiyle yani şakayla ona bişeyleri anlatma ve zihninde istemesde düşündürme fırsatı bulursun:)

hfz

Tepki Skoru
0
canım benim moralini bozma inş biz onlar gibi karaktersiz çocuklar yetişdirmeyeceğiz. bence git ve dimdik dur asla onlara istediklerini verme sindirdiklerini düşünüp güldürme sen dik durki onlar daha fazla kıskansınlar eğer üzüldüğünü gösterirren amaçlarına ulaşmış olurlar. sakın düşmanını sevindirme gitmemekle saklanıyormuş gibi akgıarlar git ve tepkini mesafeni koyarak belirt asla utanıp sıkılması gereken onlarken sevinme fırsatını onlara verme

Tepki Skoru
0
saolun arkadaslar ya desteğiniz için dediklerinizi yapmaya calışcam ama ne kadar basarılı olurum orası muğlak....

Tepki Skoru
0
arkadaşım ben senin durumunda olsaydım işime gider işimi yapar ama o terbiyesiz insanlara selam bile vermezdim.sen kendini düşün istenmediğini şakayollu dile getirmişler hiç takma sen yoluna bak.. başarılar dilerim ..

Tepki Skoru
0
abnede slm vermek istemem ama nasıl vermicem ki müdürm her işin sonu ona gidip dayanıyo:(

Tepki Skoru
0
arkdaslar demin okuldan bi arkadasımla konuştum müdür keşke bole bi şaka yapmasaydık demiş ama olan oldu o kadar insanın içinde asğılandm ne derse desin artık ben o anki durumu hiç unutamıcam:(

Tepki Skoru
1
hilal hocam müdür pişman olmuş zaten...fakat müdürünüz bence o kadar da kötü niyetli olarak o şakayı yapmamıştır...yani demek istediğim usta öğreticisiniz diye alaylama ve aşağılanma olarak algılamayınız ne olur...ama sizin, okulunuzu ve çocuklarınızı ne kadar sevdiğinizi ,görevinize ne kadar aşık olduğunuzu gördü en azından pişman olmuş...sizin çocukları seven bir öğretmen olduğunuzu görmüş ve oda üzülmüş bu duruma pişman olmuş..

Tepki Skoru
0
bence müdür senin o kadar üzüleceğini düşünmedi ve sonradan pişman oldu. sonuçta kadrolu olmayı yada olmamayı diğer öğretmenler ve usta uğreticiler senin kadar önemsemeyebilir.

Tepki Skoru
0
hocam gidin neden gitmeyeceksiniz ki. belki müdürünüz sizin kırılacağınızı düşünmemiştir.ancak yaptığı davranışta hiç hoş değil tabiki. herkes idareci olamaz bu da bir gerçek. başarılar dilerim.

Tepki Skoru
0
ağlamaktan utanmayın üzülmeyin. ağlamak insani bir duygudur. bunda garip bir şey yok. asıl onlar yaptıkları şaka ile hangi cinste varlık olduklarını gösterdiler. bırakın onlar üzülsün , onlar pişman olsun , onlar utansın...

Tepki Skoru
0
bence kendinizi boşuna üzüyorsunuz. önemli olan kadrolu ya da kadrosuz görev yapmanız değil çocuklara ne verdiğiniz ve yokluğunuzun onları nasıl etkilediği. yokluğunuzdan çocukların bir tanesi bile etkilenmemişse ya da dönüşünüzde yüzlerinde kocaman bir gülümseme yoksa asıl o zaman üzülün. yapılan şey şaka ya da şaka yollu aşağılama ne önemi var ki sonuçta siz o okulda bir öğretmensiniz ve bu gerçeği enazından şimdilik kimse değiştiremez. sınıfınıza kocaman bir ayna alın her sabah girdiğiniz de ve her ders bitimi sınıftan çıkarken kendinize bakın SİZ GÖREVİNİ KAYBETTİĞİ İÇİN DEĞİL ÇOCUKLARINDAN AYRILACAĞI İÇİN AĞLAYAN HARİKA BİR ÖĞRETMENSİNİZ... hocam aynalar sadece masallarda konuşmaz arada gerçek hayatta da konuşurlar duydunuz mu???? :))))

Tepki Skoru
0
sakın moralini bozma arkadaşım keşke rapor almasaydın onlara inat kocaman gülümseyerek okuluna devam etseydin bu çirkin şakadan ötürü bir özürü fazlasıyla hak ediyorsun umarım bunu algılayacak biri çıkar. zaaflarımız bizlerin açıklarıdır karşımızdakilere zaaflarımızı belli etmemeliyiz ellerine geçen kozları anında karşımızdakiler değerlendirirler. mutlu görün ki mutlu olasın ; hayatta başarılı olman dileği ilee....

Tepki Skoru
0
ne var müdür 1 nisan şakası yapmışsa sende ona 1 tane yapaydın bende seni valiliğe şikayet ettim diyeyidin çalışmak istemiyosanda rapor al devlette süreklilik esastır sen gidersin başkası gelir

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle