evet ben geçenyıl tam şaşkına uğrayacak şekilde bir şakaya maruz kaldım bir köyde anasınıfı öğretmenliği yapıyordum önceki yıl merkezde çalıştığım okulda açılan açev in açtığı anne destek programı kursuna katılıyordum.kurs için okula geldim sabah çalıştığım okulda zaten yorulmuştum birde öğlen koştur koştur kursa gidiyorum kurs için okula geldim anasınıfına uğradım eşyalarımı bıraktım toplantı salonuna inecem anasınıfında çalışan yardımcı ve öğretmen arkadaş bana ayyyyy bi dönsene ya sen nekada rkilo almışsın dediler ikisi birden ben kafayı yemek üzereyim ya yeni tartıldım kilo vermişim ne alması dalgamı geçiyosunuz falan boy aynasının önünde kendime bakıyorum merakla (boyumun ölçüsünü alıyorum gibi bişey oldu) benmi şaşkın halimi gören şakacı arkadaşlarım başladılar kahkaha patlatmaya nisannnnnnnn birrrrrrr dediler nasıl bozuldum anlatamam kışın aldığım kiloları vermek için diyet yapıyorum ve kilo vermişim nasıl olurda kilo almışsın derler yenik savaşçılar gibi yıkıldım ama intikamım acı oldu aradan zaman geçip aynısını ben onlara yapınca anladılar nekadar bozulduğumu yaşasın kötülük dermişim
iyi fikir aslında hocam teşekkürler aklıma getirdiğiniz iyi oldu inşallah yarın beni geçenyıl bozguna uğratan arkadaşlara bu seferde ben nisan bir yapayım bakalım ne olacak