Zorunlu doğu görevinde son gelişmeler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ezgibulut23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@ezgibulut23
arkadaşlar, önceden istanbulun tümü doğu görevi kapsamındayken şimdi puanlı sisteme geçiliyormuş, bu ne şekilde olacak ve diğer iller içinde geçerli mi? örneğin kaç puanı toplayan bu görevden muaf tutulacak; bilginiz var mı?

puan toplamayla bitmiyor zorunlu hizmet.. çalışma yılı ile bitiyor.. okul puanı sistemine geçildi mayısta... 1. 2. ve 3. hizmet bölgelerinde yer alan iller var.. bu illerdeki okullar da 1.2.3.4.5.6. bölümlere ayrılıyor.. 4.5.6 bölümler zorunlu hizmet... çalışma yılları da bölgeye göre değişiyor.. atama yönetmeliğini personel.mebden inidirebilirsiniz..

10 yıl süre ile muaflık varmış.pekı bu dogru mu???? bı arkadasım hıc doguya gıtmedı 10.yıla denk geldıgı ıcın muaf oldugunu söledı.

öyle bişey de yok arkadaşım.. nasıl böyle şeyler söyleyebiliyorlar anlamıyorum.. onun aslı şu: 10 yılda bir devletten zorunlu hizmet yapmayanlara af geliyor... mesela bana af geldi. zorunlu hizmetten muafım ama doğuda çalışıyorum tayin isteyemiyorum... sizler kadrolu atandığınız takdirde eğer zorunlu hizmet bölgesinde olmazsanız 3 yıl sonra rotasyona uğrarsınız ve sizin seçtiğiniz değil devletin gönderdiği yere gider yaparsınız... dikkat edin..

peki o 3 yıl sonunda eş durumu da olsa yinede tayin ediyorlarmı yaa nasıl bişey arkadaşlar açıklarsanız sevinirim

öyle bişey de yok arkadaşım.. nasıl böyle şeyler söyleyebiliyorlar anlamıyorum.. onun aslı şu: 10 yılda bir devletten zorunlu hizmet yapmayanlara af geliyor... mesela bana af geldi. zorunlu hizmetten muafım ama doğuda çalışıyorum tayin isteyemiyorum... sizler kadrolu atandığınız takdirde eğer zorunlu hizmet bölgesinde olmazsanız 3 yıl sonra rotasyona uğrarsınız ve sizin seçtiğiniz değil devletin gönderdiği yere gider yaparsınız... dikkat edin..

hocam ben tam anlayamadım
zorunlu hizmet kapsamına giren alanlar 3. bölgenin 4. 5. ve 6. alanı mı olmak zorunda
yoksa 2.bölgenin 4. 5. ve 6. kısımları da oluyu mu

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri