Zoom Eğitim Seti

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@Cengiz ÇELİK
değerli arkadaşlar çocuklara kavram öğretimi zor bir süreçtir. işte türkiyede ilk defa kavram öğretim aşamalarının hepsinin biraarada verildiği bir kavram öğretim seti 4 yıllık bilimsel bir çalışma neticesinde ortaya çıktı. çok emek harcadım deneysel olarak araştırmasını yaptım. artık öğrencilere yapboz vermek yerine 180 parçalı 4 ayrı kavramın verilebildiği ahşaptan üretilmiş ve oyun sistemi patenti alınmış ,aynı zamanda öğretimi destekleyen 4 kitabı bilissel etkinlikleri ücretsiz olarak bu sette bulacaksınız. çok yakında türkiyeye dağıtımı yapılacak olan bu setin tanıtımını gene bu siteden görebileceksiniz. bunla ilgili sorularınızı mail atabilirsiniz teşekkürler
hizmet etmeye devam edeceğiz.

Arş.Grv.Cengiz ÇELİK'ten Muhteşem bir eser
Lütfen önce videomuzu izleyiniz :TIKLAYIN

Ürün bedeli kdv dahil 250 ytl olup kredi kartına taksitlendirme yapılmakta ve fatura kesilebilmektedir.İstek halinde kapıda ödeme ile 3 taksit yapılmaktadır(100+75+75)
Siparişleriniz için buraya yazabilir,özel mesaj atabilir veya okuloncesidergi@gmail.com dan iletişime geçebilirsiniz.

ayrıca okul önesi eğitim gönüllüler derneği ekibinde olmaktan guru duyar ülkeye okul öncesi eğitime yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkürü bir borç biliyoruz yolunuz açık olsun......

Teşekkürler hocam.Bayıldık oyuncağınıza en kısa zamanda temin edeceğiz inş.Hem eğleneceğiz hem daha az yorulacağız kavram öğretirken:)ellerinize sağlık.

çok güzellermiş...benim canım çıkıyo küçük yaşa kavramları öğretmek dahada zorr..... inşallah bizde temin edebiliriz?

arkadaşlar meraba ben yeni üye oldum ve siteyi çok beğendim konyadan cengiz hocanın zoom adlı oyuncağını görünce bi yorum yapmak istedim. biz vesile sağ ergun olarak bu oyuncaktan aldık 276 parça zor gibi geldi başta bağımsız anaokulundaki en düşük seviyede olan çocuklarımızın olduğu sınıfa uyguladık. oyuncakla ilgili 1 ay sonra çocuklardan geri dönüt aldık çocuklardaki gelişme şaşırtıcıydı. oyuncak oynandığı zaman tılsımı ortaya çıkıyo okey tarzında olmuş bize basit geliyo ama çocuklara oynayınca bırakmak istemiyolar. bide oyuncağın diğer bi özelliğide ben başta inanmamıştım ama 4 aşama her aşama bitince basitleşmesi gerekirken zorlaşıyo inanın çocukların çok hoşuna gidiyo bu. valla yapbozlara birsürü para verdik 2 gün sonra çocuklar oynamayı bırakıyolar.ama bunda devamlı oynamayı istiyolar. ha bide hafıza oyunu olarakta kullanabiliyomusuz onu yeni öğrendim cengiz hocanın videosundan 2 dönem onuda deneyecez.

arkadaşım biz almayı düşünüyoz fakat 4 ıstaka var deniyo fakat sınıftaki bütün çocuklar oynayabiliyo diyo bu güzel hatta sadece bu oyuncak için bi etkinlik ssaati ayrılabilir fakat 4 ıstakayla nasıl oynuyo bütün sınıfonu anlamadım siz nasıl uyguladınız.

ıstakalara geçmeden önce sihirli eşleştirme kartlarını oynatıyosun çocuklar nesneleri tanıyo sadece onlarla bile bütün çocuklar oynayabiliyo. daha sonra ıstakaya geçiyosun ıstkalı oyundada biz 4 ıstkaya 4 çocuk hepsinin yanınada birer gözlemci çocuk koyuyoruz. yani her ıstaka başına 2 oyuncu önce biri oynarken diğer, gözlem yaparak öğreniyo sonra onlara sıra geçiyo. zaten diğer çocuklar bu esnada diğer çocuklarda sihirli eşleştirme kartlaıyla oynuyo. yanlız ben şunu öğrendim 4- 6 yaşındaki çocuklara hikaye etkinliğiyle veya diğer etkinliklerle kavram öğretmek hem çok zor hemde çok uzun sürüyo mevsimler kavramını 1 sınıftaki çocuklar zor öğrenirken bizim çocuklar bu oyunla 2 haftada öğrendiler. tavsiye edereim pişman olmassınız yanlız cengiz hocaya eşleştirme kartları nı biraz daha sağlam olsa çok daha iyi olacak galiba eşleştirme kartlarının yensisini basıyolar tavsiye ederim konyadaysanız okula gelin görün oradada çocuklar oynarken görebilirsiniz

Arkadaşlar bu ürün konya seminerimizde 5 tanesi ücretsiz hediye edilecek ve katılımcılardan almak isteyen olursa baya indirimli alacak.Seminere katılan arkadaşlarımıza duyurulur.

Süper bir hediye:) düşünene yada düşünenlere teşekkürler.

Çook gÜzel olmuŞ hocam ellerİne saĞlik

Bende daha yeni üyeyim ama zaman buldukça,sizlerle paylaşımlarda bulunmayı düşünüyorum.Öğretmen arkadaşlarım ve tüm üyeler hepinize merhaba.Sevgili Cengiz hocam teşekkürler.

Çok teşekkürler hocam...
Yakından gören biri olarak bayıldım ben :):)

gercekten güzel olmuş hayırlı olsun hocam tebrikler

Yakından görme fırsatı buldum Harikaydı Aklım kaldı valla

harıka bir set bizzat gördüm herkese tavsiye ediyorum.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri