Zihinsel engelliler için etkinlik isteği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan karamel_arzu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:25
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@karamel_arzu
Arkadaşlar ben okuloncesi öğretmenliği 3.sınıf öğrencisiyim.Bu yıl ki okul deneyimimiz için staj okulumuz zihinsel engelliler okulu.Sınıfımda 2 tane otistik 1 tane down sendromlu ve 5 tane zihinsel engelli öğrenci var.Onlara değişik etkinlikler yaptırmak istiyorum.Bana biraz yardımcı olursanız çok sevinirim.
Yazı çalışması,boncuk dizme ve yapboz yapıyorlar genellikle.Onların hoşuna gidebilcek dikkatlerini çekebilecek bişeyler yapmak istiyorum.Bana fikir verirseniz çok iyi olacak..
Şimdiden teşekkürler

küçük bi hikaye anlatılabilir,resimli kartlarla tabi onların seviyesinde..
istedikleri konularda resim yaptırılabilir..
müziği de katarak oyun oynatılabilir..
renkili kartonlarla aile albümü yaptırılanilir....

aklıma gelen şimdilik bunlar,,tabi ne kadar doğru bilmiyorum. fikir vermesi açısından yazdım...

başarılar..

arkadaşım öğrencilerinin durumunu bilmiyorum ama sana tavsiye edebileceğim kullanılmayan boş cd lerden resim cerceveleri yaptırabilirsin. cd nin üzerine bu düğünlerde kullanılan parlak sacaklı süslemeler varya onlardan kaplatrsın ortsında küçük vesiklalık resim konacak bir alan bırakırsnz basit olur sanırım.umarım hoşuna gider kolay gelsın

teşekkürler arkadaşlar söylediklerinizi uygulamaya çalışıcağım.İlginize teşekkürler..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri