Zaman kavramı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dilekkk26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@dilekkk26
arkadaşlar zaman kavramının öğretimi ile ilgili bir araç yapmam gereiyor bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Zaman kavramı için en uygun ve en bilindik olan saat olabilir.Kartondan,tahtadan olabilir.Ayrıca çocuklarla birlikte takvim yapabilirsiniz bu takvime çocuklar resim yapabilirler.Sayılar yapıştırılp geçen günler karalanabilir

arkadaşlar zaman kavramını günlük olaylar şeklinde vereceğim saat kullanmadan yani yardımlarınızı bekliyorum :)

arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum ne yapacağımı bilmiyorum :(

drama şeklinde verebilirsin...sabah ne yaparız öğlen neler yaparsınız yada gece neler yaparız gibi bunların canlardırmalarını yaptırabilirsin...bir günde yapılanları resimlendirmelerini isteyebilirsin bunu hikaye kartı şeklinde de yapabilirsin...her çocuğa hazırladığın kartlardan verip hikaye kartı yaptırabilirsin daha sonra çocuklar yaptıkları resimleri hikayeleştirerek arkadaşlarına anlatabilirler...
şimdilik aklıma gelenler bunlar...

arkadaşlar zaman kavramıyla ilgili bir araç yapmam lazım
önce ve sonra kavramını anlatacağım yardımlarınızı bekliyorum elinizde bir hikaye varsa ve bana kısaca anlatırsanız çok sevinirim

arkadaşlar zaman kavramıyla ilgili bir fikri olan yokmu?:(
çok ihtiyacım var yardımcı olur musunuz?

saat yaptırmayacaksan en uydunu drama bence yönergeler verip canlandırttırabilirsin

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri