Yüz Boyama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hanedan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@hanedan
:36_13_3: arkadasar yüz boyaması lazım da değisik yuz boyama orneleriniz varmı bende faberinki var ama daha basit arıyorum yardımcı olursanız tesk.ederim simdiden:)

biz oyun hazırladfık ama sınftan arkadaşlar yüzlerinin yarısını kibrite benzetmişler barut gibi siyahtı diğer tarafa dönünce yanmaya başladı ateş resmi çizmişti...mumda aynene öyle yüzünün yarısını beyaza boyamıştı diğer yarısını yandığı andakişekline getirmişti...

ağaç olan vardıisiyah kargalar vardı....
arkadaşlar kıyafetkeri canlandırmışlardı..çizgili bir çorap olan vardı
arı olan yüzünü enine siyah ve sarıya boyamıştı....
umarım işine yarar...

bu resim lise öğrencilerinin yaptığı yüz boyamalar umarım işine yarar...:36_15_4:

tesk edr.arkadaslar ben daha basit arıyorum ailller pek müsade etmiyoda:( daha basit yinede sağollun

ne güzel boyamalar bunlar böyle

çok güzel görünüyolar tşkler paylaşımın için....
arkadaşım basitleri uydura bilirsin ben sadece burunların boyayım bıyık falan yapıyorum yanaklarına kalp,çiçek,yıldız çiziyorum çoık seviniyolar normal boyamalar gerçekten çok ayrıntılı.....

Yüz boyaları var.bilinmiş markaların faber castelin boyaları çok güzel...Bildiğim kadarıyla bir zararı yok.

jovi nin yüz boyasını kullanıyorum ben...çok kolay çıkması...basit resimler çiziyorum çocuklarımın yüzlerine çok seviyorlar...bazen ödül olarakta kullanıyorum...

ÇİÇEK, KIVRIMLAR, YAPRAK, PALYAÇO YÜZÜ(BURNUNUN UCUNA KIRMIZI,GÖZ ÇEVRESİ BELİRLENİR İÇ KISMI BEYAZA BOYANIP UZUN KAŞ YAPILIR. DUDAK BOYANIR ) BATMAN GİBİ, ÖRÜMCEK ADAM GİBİ ÇİZGİLER ,BIYIKLI KEDİ, KÖPEK TEKGÖZ ÇEVRESİ SİYAH ÇERÇEVELİ, ALNINA (DEFTER SÜSLEMEDE YAPIYORDUK KENAR SÜSLEMELERİ ONUN GİBİ) KIVRIMLI SÜSLEMELER GİBİ!
KOLAY GELSİN!

arkadaşlar bende resimler açılmıyor.. yeni resimler yükler misiniz??

resimler açılıyor chilekli_pasta bi sorun yok...
bu arada harika şekiller çıkmış ortaya...çok hoşşş

LYRE NİN YÜZ BOYALARI DA ÇOK GÜZELMİŞ. DAHA DOĞALMIŞ

Teşekkürler..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri