yöneticiler hakkında merak ettikleriniz ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Özlem ÖZMEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Puanları 38
Solutions 0
Tepki Skoru
4
@Özlem ÖZMEN
Arkadaşlar yöneticiler hakkında merak ettiklerinizi yöneticinin ismini yazarak buradan sorularınızı yöneltebilirsiniz ?

:))))))) Hadi bakalım bekliyoruzzzz

sorulacak soruları ben de merak ettim??? :)

Yönetici olmak nasıl bir duygu Özlem Hoca'm :))

bencede ((((((((((; bu cevaba taaa yürekten kocamannn bi alkışşşşşşşşş :36_7_8::36_7_8::36_7_8:

ben bişey söyleyeyim:)) nihal hoca ve özlem hoca koyu fenerbahçeli heheheheh:))bu arada nihal hocam hala gezi konusu açmadınız bu da benim merak ettiğim konu:)) ne zaman açacaksınız:D

süpersiniz yaaa,sizlerde iyi ki varsınızzzzzz....

ben hep söylüyorum esra öğretmenm..bizbize yeteriz...yokki bizden birtane daha,biz kocamannnnn bir aileyiz...tek rakibimiz yine kendimiziz...ay şiir gibi oldu yine yaaa...nasıl sloganm ama ((((; süper dmi (((((((;

ben hep söylüyorum esra öğretmenm..bizbize yeteriz...yokki bizden birtane daha,biz kocamannnnn bir aileyiz...tek rakibimiz yine kendimiziz...ay şiir gibi oldu yine yaaa...nasıl sloganm ama ((((; süper dmi (((((((;

:emot66:

teşekkürler zeynep öğretmenmmmmmm ((((((((((; saygı,sevgi ve kucak dolusu muhabbetleeeeee

selvi hocam haklı Nihal hoca ve ben koyu fenerbahçeliyiz :)))

:36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8:

alkışlar için teşekkrlerrr...kalp dolusu selam ve muhabbetlerrrr esra öğretmenmmm ((((;

ben de takım tutmuyorum :))en güzeli:))

aaaa ne tesadüf şekerimm...siyah ve beyaz hayranym ama beşiktaşlı değilimmmmmmmm (((((((((;

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri