Yıllık mı dediniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alperkutay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 3:09
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@alperkutay
Mezun olacak ve Benimde bir okul hatıram olsun diyen; Okul hatıralarını her zaman yaşatmak isteyen;Üniversite öğrencileri;

Öğrenciliğin, hele hele üniversite öğrenciliğinin ne kadar zor olduğunu inkar edecek yoktur sanırım.Ailelerinin düşük bütçeleriyle hiç bilmedikleri şehirlerde okumak, ikamet etmek, o şehrin havasına alışmak, ayak uydurmak... Bir yanda geçim zorluğu bir yanda idealler, hayaller...
Bir reklam ajansı kurmak ve çalıştırmanın zorluğunu da ancak reklamcı arkadaşlar anlar.Sanat ve zanaatin birleştiği noktada kalifiye eleman bulmanın zorluğu bir tarafa bir bakkal veresiye defterine dönen hesaplarla ve borcuna sadık kalmayan müşterilerle boğuşan dev bir sanayidir reklamcılık.
Şimdi ikisi arasında bağlantıya geliyorum acele etmeyin. Üniversite öğrencilerine yönelik işler yapan reklam ajanslarının sitelerine şöyle bir göz attım. Bir mezuniyet yıllığına, bir tez ve ödev dizgilerine, tasarımına verilen fiyatlar dudak uçuklatıcı!
Bu dudak uçuklatma deyimini öğrenciler için kullandım.Çünkü fiyatlar reklamcılar için normal, hatta düşük bile diyebiliriz.
10 senedir reklam sektöründe grafik, tasarımcı olarak yer almaktayım. Sayısını hatırlayamadığım kadar tasarım dalında ödüller almış, onlarca grafik-tasarımcı yetiştirmiş ve daha önce bulunduğum Alanya'da ilk reklam ajansını ve derneğini açmış biri olarak bu sektörün zorluklarını en iyi bilenlerdenim.
Bu konuda orta yolu bulmak için reklam ajansının öğrenciyi normal bir şirket müşterisi gibi görmemesi kısacası biraz idealist davranması gerek. Bunu da batmamak için ecel terleri döken o kurumlardan beklemek çok zor.
Gelelim fasulyenin faydalarına. Uzun zamandan beri boğuşup durduğum reklam ajansımı kapatarak memleketim olan Konya'ya dönüş yaptım. Şu an bir reklam ajansında grafik-tasarımcı olarak çalışıyorum. Düşündümde evimde öğrencilere yönelik böyle idealist bir yaklaşımla çalışarak yardımcı olabilirim sanırım. Dizgi ve tasarım işlerinizi, mezuniyet yıllıklarınızı, interaktif DVD, CD ve kitaplarınızı yaptırmak için kara kara düşünüyorsanız, arayın görüşelim. Bütçenize göre fiyatlandırıp beraber çalışalım. Reklam ajanslarının kapılarını çalıp, elektrik çarpmışa dönmeyin. Bende boş vakitlerimi değerlendirmiş olayım.
MEZUNİYET YILLIKLARI:
KİTAP YILLIK
DVD YILLIK (İnteraktif)

İNTERAKTİF CD ÇALIŞMALARI;
Cd İçeriği Tasarımı
Cd Kapak Tasarımı
Cd Üzerine Baskı
Cd Çoğaltma

DİZGİLER
Yılsonu ödevleri, tezler, çeviriler
ÖRNEK İNTERAKTİF DVD İÇERİĞİ (SINIRSIZ İÇERİK)

TARİHÇE

Okul Tarihçesi
Şehir Tarihçesi
KİŞİSEL
Sınırsız Yorum
İletişim Bilgileri
Fotoğraf Albümü
Kişiye Özel Videolar
Kişiye Özel Müzikler
İletişim Bilgileri
HATIRALAR
Sınıfın Enleri
Ne idik ne olduk?
Bazı şeylerin bedeli
Okul haricinde nerededir?
Ne ile başı dertte?
Aradığınızda nerededir?
Bunları biliyor musunuz?
Şarkıların dili
Öğrenci yalanları
Öğretmen olmasa ne olurdu?
Kim, okula neden gelir?
Lugat-ı Öğrenci
RESİM VE VİDEOLAR
Kişisel Fotoğraf albümleri
Kişisel video görüntüleri
Sınıf fotoğraf albümü
Öğretmenlerin fotoğrafları
Okul videosu
Şehir fotoğraf albümü
EKSTRALAR
Komik resimler
Komik videolar
Karikatürler
Video klipler

FOTOĞRAF ÇEKİMLERİ
WEB SAYFASI YAPILIR.

msn: alperkutay7@hotmail.com
mail: alperkutay7@msn.com
05065076535

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri