Yildizlar Sinifi Kitap Okurken

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nese87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:37
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@nese87
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın
Türkçe dil etkinliğinde

SInıfım boşken

geniş geniş ne güzel.yıldızlar da parlıyorlar.

gamze hocam cok tessekkur ederım ben buraya geldığımde burası boştu masalar eşyalar ekimde geldı kızılaydan bekledık para vermeyelım dıye en son sedırlerı bız ıstedık ıstedığım gıbı oldu sımdı sınıfın her kösesınde emegım var bırakmak zor olcak malesef usta öğretıcıyım mudurumde dedığı gıbı malesf boyle çalısmaya kardolu değiller dıyoo ınsalh okul bıtınce kadrolu olurum ama bı daha boyle sınıfı muduru zor bulurum herhalde coğu kısı bırakma dıyo ama kpss:(

İnsallah hocam benden sonraki hıc zorlanmaz artık eksıkler kalmadı.ben daha aöf 3teyim bakalım tessekkur ederım

çok güzel bir sınıf, bayıldım doğrusu...

hocam bende hep gittiğim yerlerde hazıra hiç konmadım,Hep sınıfımı baştan yarattım.Ama bu durum beni hiç üzmedi sadece yordu,fakat şimdi geriye baktığımda iyikide öyle olmuş diyorum .Çünkü geride harika şeyler bırakmışım çevredeki insanlar ve öğrencilerim beni hep iyi hatırlayacak,aynı zamanda becerilerimde bu nedenden dolayı yıldan yıla artmış hocam.
Ben yaşadığım bu durumları tohum ekme olarak gördüm,şimdi meyvelerini topluyorum,inşallah kadroya geçer sizde toplarsınız. bu arada bende a.ö.f liyim ve 3 yıl oluyor kadroluyum.BAŞARILAR

her sey gayet guzel calısmalrınız harıka tebrık ederım....

güzel dilekleriniz için çok tesekkur ederım bende aöf denim 3.sınıfım dedikleriniz cok doğru tohumlarımı guzel ektığıme ınanıyorum umarım meyvelerini alırım daha guzel olur

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri