Ygs:)))

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Pınar BOLAT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
1
@Pınar BOLAT
Yarın sınava girecek bütün gençlerimize bolca başarııı şans kolaylık diliyorum.Kimse dilememiş ama ben ilk olayım bari:((

ygs ye girip bizim bölümü yazmak isteyen öğrenciler geçen sne daha fazlaydı sitemizde :)
anlaşılan bu sene fazla meslek liseli arkadaşımız yok bölümümüzü isteyen :)

herkese başarılar diliyorum,herkese hayırlı sınavlar =)

össye hazırlanan dirsek çürüten emek veren tüm kardeşlerimize başarılar diliyorum..Allah yardımcınız olsun..emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah..üniversite kapılarının sizlere aralanması dileğiyle!!!

Ben de başarılar diliyorum herkese özellkle begüm e :) kolay gelsin canım benim sana güveniyorum

Evet Neslihan hocam biz geçen yıl resmen abone olmuştuk forumun ygs lys bölümüne... :emot94:
Benimde biricik canım kerdeşim sınavda şuan Allah ona ve sınavda olan tüm öğrencilere yardım etsin İNŞALLAH.

vee sınav bittii ......

sınav bitti şimdi sonuçları beklemek kaldı :S :S :)

sınavınız nasıl geçti arkadaşlar iyi haberlerinizi bekliyoruz. dün aynı heyecanı kardeşim ile birlikte ailecek biz de yaşadık :) RABBİM kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. bizim sınavımız çok şükür iyi geçti umarım herkesin o yöndedir.

bende sınava girdim iyi geçti ama sonuç nasıl olur bilemem ama matematik çok zorladı herkesin hakkında hayırlısı olsun=)

Benim de kardeşim girdi ama yıkıldık resmen...Nasıl toparlanacağız da LYS ye çalışcak bilmiyorum...Sizin için sevindim nihal hocam hayırlısı olsun herkes için

Benimde kardeşim girmişti sınava netler iyi gözüküyor Allaha şükür :)
İnşallah lys de böyle geçer diye dua ediyorum.

Benimde kardeşim girmişti sınava netler iyi gözüküyor Allaha şükür :)
İnşallah lys de böyle geçer diye dua ediyorum.

inş hocam hepimizin beklentisi o yönde geçen sene ygs den sonra çok koy vermişti kardeşim inş hiçbiri aynı hatayı yapmazlar. babamın ünv 1. sınıfta anatomiden kaldığım zaman bir lafı vardı :) bu dersten bir ders çıkar diye inş şimdi kardeşler bu dersten bir ders çıkarır.

inş hocam hepimizin beklentisi o yönde geçen sene ygs den sonra çok koy vermişti kardeşim inş hiçbiri aynı hatayı yapmazlar. babamın ünv 1. sınıfta anatomiden kaldığım zaman bir lafı vardı :) bu dersten bir ders çıkar diye inş şimdi kardeşler bu dersten bir ders çıkarır.

İnşallah hocam ..
Bizler dualarımızı eksik etmeyelim :)

Evet Neslihan hocam biz geçen yıl resmen abone olmuştuk forumun ygs lys bölümüne... :emot94:
Benimde biricik canım kerdeşim sınavda şuan Allah ona ve sınavda olan tüm öğrencilere yardım etsin İNŞALLAH.

geçen yıl bu bölümü kazanmak için epey uğraştık başımıza gelmeyen aksilik kalmadı çok şükür hepsi geçti gitti darısı tüm isyteyen arkdaşların başına:emot66:

geçen yıl bu bölümü kazanmak için epey uğraştık başımıza gelmeyen aksilik kalmadı çok şükür hepsi geçti gitti darısı tüm isyteyen arkdaşların başına:emot66:

inşallah bizde bu sene kazanırız herkesin hakkında hayırlısı=)

ayyyyyyy ne zaman açıklanacak şu sonuçlar iyice strese girdim...........:emot18:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri