bende bu yıl sınava girdim.sorular gerçektende çok zordu hiç düşündüğüm gibi geçmedi sınavım.çok az bi umudum var o kadar.Özelliklede sosyal soruları çok zordu. Çıkmış sınav sorularının hepsinide çözmeme rağmen bu yılki sorular beni çok şaşırttı.ilk defa sınava girdiğimden dolayıda heyecan yaptım....1 yıl daha çalışıp 2011 de sınava tekrar giricem.Hayırlısı......
hepinize geçmiş olsun diyorum. dün soruları çok merak ettiğim için bir gazete aldım ve çözdüm.sorular çok güzelmiş.çalışan emek veren kişinin yapabileciği türden sorular...türkçe sosyal benim eski bilgilerime göre güzeldi fakat matematiğin bazı soruları olasılık gibi birde geometri gerçekten beni zorladı.sayıları inşallah kaçırmamışsınızdır.rasyonel ve ondalık sayı köklü sayı bunları çözmüşsünüzdür inşallah arkadaşlar.ben kpss hazırlık için bende kendi çapımda çözdüm fakat sizi çok ii anlıyorum sınav stresi herşeyi bitiriyor.bende heyecanlı yapıda aolduğum için sizi ii anlıyorum ümidinizi kaybetmeyin.bence bir gazete alarak tekrar cevaplarını gözden geçirin derim.inşallah herkes dilediği yere yerleşir.sıralamalar önemli...hiçbir zamn ümidinizi kaybetmeyin.Allah gerçekten isteyene yardım edecektir.
Arkadaşlar bende girdim ve liseden bu yıl 4,5 diploma notuyla mezun olacağım.Herkes mat yap diye tuturdu elimden geleni yapmaya çalıştım ama olmayınca da olmuyor.Sözel netlerim oldukça iyi aslında örgün Çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenliği istiyorum ama mat yapmak şartı var deiyp duruyorlar.Geçen sene kazananla benim ham puanımı karşılaştırıyorum hemen hemen aynı.Sizce ne olur.Yerleşme umudum nedir?
sıralama çok daha önemli puandan hatta puan değil sıralamanız önemli..anaksunamoon şunu yazdı:Arkadaşlar bende girdim ve liseden bu yıl 4,5 diploma notuyla mezun olacağım.Herkes mat yap diye tuturdu elimden geleni yapmaya çalıştım ama olmayınca da olmuyor.Sözel netlerim oldukça iyi aslında örgün Çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenliği istiyorum ama mat yapmak şartı var deiyp duruyorlar.Geçen sene kazananla benim ham puanımı karşılaştırıyorum hemen hemen aynı.Sizce ne olur.Yerleşme umudum nedir?
sizinle aynı nette sözel yapan kişi mat da yanına eklrse sizi sıralamada geçmiş olur bunu unutmayın..
her yaptığınız soru sıralamanız için bi artıdır..