Yeter artık aylardır atama bekliyoruz :( net bir cevap verilsin artık ...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan şengül_01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@şengül_01
ocak şubat , mart oldu 2bin atama da yalan oldu yine bir haber çıktı ve bakan insanlar toplanacakda bizim soruna bakacak da bize atama verecekde bizde yeterli kadro alacagızda atanacagız. nisan mayıs haziran yetti artık ya zaten 3 ayımız kaldı bütün senemizi çaldınız :hhf:

ocak şubat , mart oldu 2bin atama da yalan oldu yine bir haber çıktı ve bakan insanlar toplanacakda bizim soruna bakacak da bize atama verecekde bizde yeterli kadro alacagızda atanacagız. nisan mayıs haziran yetti artık ya zaten 3 ayımız kaldı bütün senemizi çaldınız :hhf:
arkadasın size katılıyorum yaptıkları kocaman bi yalan daha ortaya attılar ortada kopya olayından binlerce madur var 2 bin alım olacak dendi yalan halen hicbir ses yok arkadaslar bizlerin sesini cıglıklarını duymayanlara tek ses duyuracagımız yer secim sandıgı orda bizlerde gereken cevabı verelim hep birlikte az kaldı birazdaha sabredelim

Böyle gitmeye devam ederse bizim yerimize diğer bölüm mezunlarını doldurcaklar,dersanede bayanların çoğunluğu 60 saatlik kursa gidiyor.Sinir oluyorum ama elden bişey gelmiyor....Kopyacılar olmasaydı şimdi bi çoğumuz atanmış...bu eziyeti çekmek zorunda kalmayacaktık.Hakkımı helal etmiyorum onlara sandık başında görürler onlar 1 oy 1 oydur dimi?

Böyle gitmeye devam ederse bizim yerimize diğer bölüm mezunlarını doldurcaklar,dersanede bayanların çoğunluğu 60 saatlik kursa gidiyor.Sinir oluyorum ama elden bişey gelmiyor....Kopyacılar olmasaydı şimdi bi çoğumuz atanmış...bu eziyeti çekmek zorunda kalmayacaktık.Hakkımı helal etmiyorum onlara sandık başında görürler onlar 1 oy 1 oydur dimi?

arkadasım cok dogru tesbitlerde bulunmuşsun tebrik ederim 1 oy 1oy dur bir ata sözü var damlaya damlaya göl olur ve o göl sel olur deniz olur unutmayın hakkımızı yiyenlerden hakkımızı geri almanın yolu 12 haziran herkez birey olarak cevreisndekilere gercekleri anlatırsa neler olur neler
biz bugun atanmak icin cabalıyoruz su ortamda yarın neler olur bilinmez ülke elden gittiginde umarım artık bircok gercekleri göremeyenler görmeye baslamıştır

Çubukçu'dan " Okul Öncesi" Atağı
MEMURUZ NETTE BUGÜNKÜ HABER
Ülkemizde okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak, okullaşma oranını AB ve OECD ülkeleri düzeyine çıkarmak, her çocuğa okul öncesi eğitim imkanı sağlamak öncelikli hedeflerimiz arasındadır"
Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, "Ülkemizde okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak, okullaşma oranını AB ve OECD ülkeleri düzeyine çıkarmak, her çocuğa okul öncesi eğitim imkanı sağlamak öncelikli hedeflerimiz arasındadır" dedi.

"Okul Öncesi Eğitimin Güçlendirilmesi Projesi" kapsamında Grand Cevahir Otel’de düzenlenen "Uluslararası Okul Öncesi Eğitim Kongresi"nde konuşan Çubukçu, okul öncesi eğitimin çocukların sağlıklı, mutlu ve başarılı bireyler olmasında en temel ve önemli basamaklardan biri olduğunu söyledi.

Hükümet olarak en temel önceliklerden biri olarak, okul öncesi eğitimi belirlediklerini ifade eden Çubukçu, 2002 yılında Türkiye’de okul öncesi eğitimde yüzde 11 olan okullaşma oranını yüzde 100’e çıkarmayı en önemli hedef olarak önlerine koyduklarını belirtti.

"ÇOCUKLARLA HER ZAMAN İÇ İÇEYDİM"

Okul öncesi eğitimi, çocukların, eğitim hayatına iyi bir başlangıç yapmaları için önemli bir basamak olarak gördüklerini anlatan Çubukçu, şöyle konuştu: "Çocuklarla her zaman iç içeydim. Meslek hayatım boyunca çocuklarla ilgili çalışmalarda bulundum. İstanbul Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra İstanbul Barosu Çocuk Hakları Komisyonunda ve çocuk mahkemelerinde görev yaptım. 59. Hükümet döneminde Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanlığı görevine atandım. 2009 yılından itibaren de Milli Eğitim Bakanı olarak yürüttüğüm görevim sırasında okul öncesi eğitimin önemine hep inanarak, çalışmalarımda öncelik verdim. Çünkü tek tek her çocuğumuz çok değerli ve çok önemli. Çalışarak elde edeceğimiz hiçbir sonuç, çocuklarımızın yüzündeki gülücüklerden, gözlerindeki ışıltılardan daha önemli değildir. İstiyoruz ki çocuklarımız daha az hastalansınlar, daha iyi beslensinler. Daha az ağlasınlar, daha çok çok gülsünler. O olağanüstü gülümseyişleriyle yüreğimizi ve geleceğimizi aydınlatsınlar."

Yapılan araştırmaların, kaliteli bir erken çocukluk eğitimi programına katılan çocukların anaokulu ve ilköğretime başlarken, öğrenmeye daha hazır ve yetenek testlerinde daha başarılı olduklarını ortaya koyduğunu vurgulayan Çubukçu, okulu terk, devamsızlık ve sınıf tekrarı oranlarının daha düşük olduğunu, bir üst öğretime geçiş ve devam etme oranını arttırdığını, daha üst düzeyde akademik motivasyonlarının olduğunun ve başarılarının arttığının gözlenen kazanımlar olduğunu bildirdi.

"OKUL ÖNCESİ DÖNEM, HAYATIN TEMELİNİ OLUŞTURUYOR"

Çocuklara sunulan hizmetin kalitesini yükseltmeye dönük çabaların, yaygınlaştırma çabalarıyla eş zamanlı olarak yürütüldüğüne işaret eden Nimet Çubukçu, şunları kaydetti: "Okul öncesi dönem, hayatın temelini oluşturuyor. Bu dönemin en önemli özelliği gelişimin çok hızlı olmasıdır. Ülkemizde yıllar yılı okul öncesi eğitim kurumları çocuk bakıcılığı görevinin üstlenildiği yerler olarak görülmüşse de bugün bu algının çok büyük oranda değişime uğradığını memnuniyetle görüyoruz. Kuşkusuz anne babaların bu konudaki duyarlılıkları ve çocukları için okul öncesi eğitimin önemine inanmaları, sonuca ulaşmamızda en az maddi kaynaklar kadar gerekli ve önemli. Eğitim ve beyin gelişimi üzerine yapılan araştırmalara göre, çocuk 5 yaşına geldiğinde beynindeki bağlantı temellerinin yüzde 60’ı kurulmaktadır. 0-5 yaş dönemi beyin gelişiminin en hızlı ve öğrenmeye en elverişli olduğu yıllarıdır. Artık okul öncesi eğitimin, bireyin sağlıklı gelişimi, başarısı ve mutlu bir geleceğe sahip olmasında hayati bir önem taşıdığı tartışmasız kabul gören bir gerçektir."

Avrupa ve OECD ülkesinde okul öncesi eğitimde okullaşma oranının yüzde 80’lerin üzerinde olduğunu söyleyen Çubukçu, "Ülkemizde okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak, okullaşma oranını Avrupa Birliği ve OECD ülkeleri düzeyine çıkarmak, her çocuğa okul öncesi eğitim imkanı sağlamak öncelikli hedeflerimiz arasındadır" dedi.

öğretmen olmayan kişilerlemi yapacak atılımı

:emot150: AĞZINA SAĞLIK HOCAM

yoruldum yalanlardan ,

Maalesf hocam... Her seçim öncesinde, tutulmamak için verilen sözler, seçim yatırımları ve biz memurları her zaman enayi yerine koyma girişimleri son gaz devam ediyor... ALlahım hayırlısını versin.

bunlar insanı suya götürüp susuz getirirler ya sabır!!! okumak için bir çok şeyden fedakarlık ettik ömrümüzün en güzel yıllarını belkide ders çalışarak geçirdik, ama gocunmadık çünkü; ucunda severek ve isteyerek yapacağımız bir mesleğe kavuşacaktık onu da devlet politikası yüzünden ha şimdi ha yarın derken söndürdüler. lanet olsun böyle düzenbazlara. en kısa zamanda bu işi çözemezlerse ben ve çevremdaki bir çok insandan oy kaybı yaşayacaklar. doğru söylemiş atalarımız "damlaya damlaya göl olur. ha bir de ders çalışma şevki de kalmadı çünkü; ücretli köleler iş başına geçiriliyorlar.... bizler avucumuzu yalayacağız.

Bu gün Sayın Hüseyin Çelik'in açıklamasını izledim bir tv kanalında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın Başkan seçilmek için ne vaadlerde bulunduğunu, hiçbir vaadini yerine getirmediğini çok güzel bir şekilde anlattı fakat kendi vaadlerinden hiç bahsetmedi. Öğretmenlere ve biz öğretmen adaylarına verdiğiniz sözleri unuttunuz mu? Biz unutmadık! Kendi yeğeninizi 42 puanla sosyalbilgiler öretmeni olarak atadınız. Ben okulöncesi öğretmeni olmama rağmen 67 puanla atanamadım. HEPNİZ AYNISINIZ en büyük günah kul hakkı diyoruz. Bunun neresinde kul hakkı?

Bir atanamamak bir de istediği yere atanamamak var arkadaşlar! bunun lüksünü yaşayanları tartışmayalım bence. Burada mağdur olan ve bekleyen 52 puan altında olan ve atanmama lüksü olmayan arkadaşlardır. Biraz empatik davranmak lazım. Benim puanım 58 ama şu anda herhangi bir yerde çalışma gibi bir zorunluluğum olmadığı için atanamadım. Dert yananlar biraz empatik davranmalı diye düşünüyorum!!!

esra hocam bu konuda size katılmıyorum o arkadaş 67puanla atanamamışsa onun gerisinden birine yer açmıştır ve o puan daha da aşagı inmiştir..kimin neden böyle bir kısıtlı tercih yaptıgını bilmeden lüks diye bahsetmek pek dogru değil bence. çok bekledik çok yorulduk arkadaşlar inş sonu hayırlı olur gönlümüze göre yerlere atanmak nasip olur. sonuçta her geçen gün seminer sayısı artıyor şehirlerin en iyi okullarına okulöncesinden bi haber ücretli öğretmenler çalıştırılıyor şu saatten sonra bizi rahatlatacak olan okulöncesinden atanamayan kimsenin kalmaması bizler evde atama beklerken sağda solda okulöncesinden ihtiyaç çok demenin mantıgı yok önce bizleri al daha sonra çözüm yolları aramaya kalk..pdrnin yaptıgı gibi bizlerde dur demek zorundayız yoksa mesleğimizin 3seneye kadar fizik kimya ya da matematikden pek farkı kalmayacak ....keşke nisan ayında 30bin kadrolu atama olsa :36_15_4: bize hakettiğiniz kadar kadro verilse bitse bu işkence:ggggdw:

Bir atanamamak bir de istediği yere atanamamak var arkadaşlar! bunun lüksünü yaşayanları tartışmayalım bence. Burada mağdur olan ve bekleyen 52 puan altında olan ve atanmama lüksü olmayan arkadaşlardır. Biraz empatik davranmak lazım. Benim puanım 58 ama şu anda herhangi bir yerde çalışma gibi bir zorunluluğum olmadığı için atanamadım. Dert yananlar biraz empatik davranmalı diye düşünüyorum!!!

Benim nereleri yazdığımı biliyor musunuz? Kadroluda 26 yı işaretledim. Sözleşmelide ik iki tercihim Sivas Zara sonlardada Kilis vs... Ben bu puanla açıkta kaldım Hüseyin Çelik'in yeğeni 42 puanla Van erkeze atandı lütfen empatik ol.

esra hocam bu konuda size katılmıyorum o arkadaş 67puanla atanamamışsa onun gerisinden birine yer açmıştır ve o puan daha da aşagı inmiştir..kimin neden böyle bir kısıtlı tercih yaptıgını bilmeden lüks diye bahsetmek pek dogru değil bence. çok bekledik çok yorulduk arkadaşlar inş sonu hayırlı olur gönlümüze göre yerlere atanmak nasip olur. sonuçta her geçen gün seminer sayısı artıyor şehirlerin en iyi okullarına okulöncesinden bi haber ücretli öğretmenler çalıştırılıyor şu saatten sonra bizi rahatlatacak olan okulöncesinden atanamayan kimsenin kalmaması bizler evde atama beklerken sağda solda okulöncesinden ihtiyaç çok demenin mantıgı yok önce bizleri al daha sonra çözüm yolları aramaya kalk..pdrnin yaptıgı gibi bizlerde dur demek zorundayız yoksa mesleğimizin 3seneye kadar fizik kimya ya da matematikden pek farkı kalmayacak ....keşke nisan ayında 30bin kadrolu atama olsa :36_15_4: bize hakettiğiniz kadar kadro verilse bitse bu işkence:ggggdw:

Ne anlatmak istediğimi gayet iyi anlayanlarda varmış. Teşekkür ederim hocam.

konuyla alakasız ama haftalık 30 saat derse giren ücretli öğretmen ne kadar maaş alır :emot158:

en fazla 854 almıştım ben arkadaşım am tabi değişiyo tatiller vs etkiliyor.

arkadaşlar şimdi memurlar nette okudum.Kaçak hoca bugün ankaraya gidecekti gitmiş ve haberleride gelmiş.Mayıs ayında 24bin ya da 26 bin atama olacakmış 30 bine tamamlamaya çalışıyorlramş.Önümüzdeki hafta resmi açıklama yapılacakmış.Umarım gerçekleşirrr:))))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri