Esra SEN İlk mesaj 25 Aralık 2010 Güle güle kullanın... Alıntıdır... ..... Ekler 3.jpg56 KB 4.jpg59 KB 5.jpg44 KB 6.jpg100 KB 7.jpg124 KB
Esra SEN 25 Aralık 2010 tubacan şunu yazdı:teşekkürler...3. etkinlik plastik tabaktan mı acaba? evet öğretmenim plasitik tabagın ortasından kesilerek açılmış açılan kısımlar yukarıya katlanmışş. Plastik değilde karton tabaktan
Tuba TÜRK 25 Aralık 2010 tamam,yaparız o zaman 🙂 önce yeriz,sonra yıkarız,sonra da şapka yaparız partide 🙂
sevgi1529 25 Aralık 2010 elinize sağlık hocam, benimde özellikle plastik tabaktan yapılan taç çok hoşuma gitti🙂
Aslıhan GÜNEY 25 Aralık 2010 öğretmenim ben de bu 2.ciyi anlayamadım çok:S nedir o süs mü sadece kulak çöpü mü o yoksa ben cidden bişi anlamamışmıyım🙂
Esra SEN 28 Aralık 2010 aslıhan gÜney şunu yazdı:öğretmenim ben de bu 2.ciyi anlayamadım çok:s nedir o süs mü sadece kulak çöpü mü o yoksa ben cidden bişi anlamamışmıyım🙂 kulak ÇÖplerİnİ boyaya btirip kurutmuŞlar canim havaİ fİŞek gÖrÜntÜsÜ verİlmİŞŞ 🙂
Esra SEN 30 Aralık 2010 burcu-gul şunu yazdı:çok teşekkürler hepsini kaydettim emeğinize sağlık rİca ederİm ÖĞretmenİm