Yeni genel müdürümüz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sadengk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:48
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@sadengk
1972 yılında Kahramanmaraş Afşin’de doğdu. İlkokulu K.Maraş Elbistan İstiklal ve Pınarbaşı İlkokul’unda, ortaöğretimini, K Maraş Elbistan Mükremin Halil Lisesi, Sivas Kangal Lisesi, K.Maraş Afşin Lisesi, Çorum Dodurga Lisesi’nde tamamladı. Yüksek Öğrenimini;Hacettepe Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümünde tamamladı. 1994 yılında Ordu Ünye İmam Hatip Lisesi’nde, 1995 yılında Ankara Dikmen Lisesi’nde Felsefe öğretmenliği görevine başladı. 2005 yılında Milli Eğitim Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı, 2008 yılında Milli Eğitim Bakanlığı Müfettişliği görevlerinde bulundu. Muhtelif kurslara, seminerlere ve toplantılara katıldı. Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığında Bakanlık Müfettişi olarak görev yapmaktayken;14 Şubat 2011 tarihinde MEB Okul Öncesi Eğitimi Genel Müdürlüğüne Genel Müdür olarak başlayan Funda KOCABIYIK evli ve iki çocuk annesidir.

İsterdik ki Okul Öncesi Eğitimicisi olsun sorunlarımızı,isteklerimizi,ihtiyaçlarımızı,çocukların ilgi ve ihtiyaçlarını bizim kadar bilsin,inşallah yanılırım ve bizden daha iyi biliyor olur.

İsterdik ki Okul Öncesi Eğitimicisi olsun sorunlarımızı,isteklerimizi,ihtiyaçlarımızı,çocukların ilgi ve ihtiyaçlarını bizim kadar bilsin,inşallah yanılırım ve bizden daha iyi biliyor olur.

hocam ne kadar iyi niyetlisiniz:))tebrik ederim..keşke bizim problemlerimizi bilseler..ama sanmıyorum..şöyle olabilir..takip edebilir..sürekli öğretmen arkadaşlarla görüşebilir..sıkıntılarla ilgili anketler düzenleyebilir..yani ben olsam öyle yapardımm...çünkü her bölgemizin her ilimizin sıkıntıları farklı..inşallah bizi anlayacak ve anlayan biridir diyelim..temennimiz bu..paylaşımınız için çok teşekkür ediyorum...

Rica ederim hocam.İsterdim ki diye başlayan birçok cümle sıralayabilirim,en başta da milli eğitim bakanımızın bir eğitimci,hatta köy öğretmenliğinden başlayıp,müdür yadımcılığı,okul müdürlüğü,müfettişlik,şube müdürlüğü vs yapmış olmasını...Görev ne olursa olsun kişinin tamamen işe hakim olması,bu konuda hemen herşeyi biliyor olması gerektiğini düşünüyorum.O zaman birçok konuda sıkıntı kalmaz,sorunlar azalır bence.Sonradan da öğrenilebilir tabi ama eğitimini almak,pratik yapmış olmak bambaşka...İnşallah bizim için de ,çocuklarımız için de,genel müdürümüz için de herşey çok güzel olur.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri