yeni bi duyummuş:))

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan casemine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@casemine
bu atama sıfırdan atamamı yoksa sözleşmeliden kadroya geçişmi arkadaşlar

sözleşmelilerde tercih yapıcak tabiki taban puan bir belli olsun bakalım ama benim fikrim puanları yüksek olaanlar gider çoğunluk sözleşmelilerden olur inşallah akabinde sözleşmeli alırlarda bizde nasipleniriz...

bu atama sıfırdan atamamı yoksa sözleşmeliden kadroya geçişmi arkadaşlar

bircepte olanı diger cebe koyna ataması ne yenisi ya sadece kandırmaca baska bişey degil ben anlamıyorum zaten bölücüler milletvekillerinini yüksek secim kurulu iptal etti diye oratlıgı ayaga kaldırdılar savunucularını savundular bizlerse ögretmen olarak calışmamız gerekirken halen susuyoruz bunu anlamış degilim neden okumuş insanlarız neden gereken tepki verilmiyo anlamış degilim cok yazık cok bir araya gelmek okadarmı zor bu bilgi cagı ortanımda

sunuda anlamış degilim ihtiyac cok ama atama yo sadece kölelik var ücretli sözleşmeli diye acık ögretim 3-4 sınıflar ucretli calısıyo sınıfcılara sertifika verilip ücretli calıştırılıyo halen bunu anlamış degilim atanamayan insanlar vede aileleri bir olsalar aslında buyuk ses getirilir ama yapılmıyo herkez halınden memnun demekki

Evet ya birde bu var bizleri atamışlar gibi birde tüm lisans mezunlarına sertifika ile üçretli çalıştraçaklar MIŞ şaka gibi vallahi Daha fazlası olmasında belki bizim yerimize onlar atanır olur ya hadi hayırlısı

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri