Yeni atanan arkadaşlar bi bakarmısınz.......

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seniş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
cuma işlemlerimi aynı ilde olmamdan dolayı çok rahat bir şekilde yaptım.pazartesi göreve başlıyorum.benden sözleşme bedeli de almadılar,sonra hallederiz dediler ya bilmem.arkadaşım sende endişelenme pazartesi işlemlerini tamamlarsın

cuma işlemlerimi aynı ilde olmamdan dolayı çok rahat bir şekilde yaptım.pazartesi göreve başlıyorum.benden sözleşme bedeli de almadılar,sonra hallederiz dediler ya bilmem.arkadaşım sende endişelenme pazartesi işlemlerini tamamlarsın

sözleşme bedeli nedir ya :)) bizden sadece damga vergisi mi nedir ondan aldılar 143,40

hocam korkutmayın beni nasıl bu cuma sona eriyor bu cuma başlıyor dediler bana

ben cuma günü işlemlerimi yaptım.il mem'de evrakları aldım ilçe mem'e götürdüm.orda sözleşmeyi imzaladım.sonra da anlaşmalı bankadan hesap açtırdım.başcuru 15 ocak,işe başlama 18 ocak geçiyor.sözleşme parası olarak da 143 lira ödedim..herkese hayırlı olsun...

aynen hüşa hoca'mın dediği gibi.. ;)

nasıl başlayabildiniz mi?

damga vergisi midir nedir dediğiniz şeyin adını bilmediğimden sözleşme bedeli dedim.alsalarsı ne parası olduğunu sorardım Kayseriliyiz ne de olsa :)

sözleşme bedeli nedir ya :)) bizden sadece damga vergisi mi nedir ondan aldılar 143,40

ben eyüp ilçe mem de cuma günü işlemlerimi hallettim ama kimse vergiden fln bahsetmedi bile :s ben de sormadım. dedim heralde kaldırdılar (her an her şey değiştiği için!) nasıl olcak şimdi anlamadım ben bişey ya :s

ben eyüp ilçe mem de cuma günü işlemlerimi hallettim ama kimse vergiden fln bahsetmedi bile :s ben de sormadım. dedim heralde kaldırdılar (her an her şey değiştiği için!) nasıl olcak şimdi anlamadım ben bişey ya :s

mal müdürlüğüne 143,40 lira yatırıp makbuzu MilliEğitim e vereceksin. Bu ayın sonuna kadar. Yoksa cezası mı ne varmış. Aklında olsun Hocam

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri