Yemek listeleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sahinn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@sahinn
sosyo ekonomik düzeyi cok kotu bir okuldayım. acilen aylık yemek listesi lazım. öğleden sonra için 5-6 yas grubu yardımcı olursanız cok sevinirim...

bende yıllardır öy okulunda görev yapıyorum hocam çok basit ve ekonomil yemek lisesi yaptım. hergün ana yemeğin dışında mutlaka içecek bir şeyler ve yanında meyve yazdım içeçekleri kendi hazırladıkları meyve suyu komposto-ayran-ıhlamur çok nadir çay meyve olarak da bahçelerinde ne varsa onu getirmeleri şeklinde hatta meyvesi yoksa havuç getirmelerini ya da salatalık gibi şeyler getirmelerini söyledim.

ana yemek olarak ise örneğin:

poğaça-ayran-meyve
çorba pilav ayran

patates salatası meyve suyu meyve

tost ayran meyve
kahvaltılık-ıhlamur ya da bitki çayı meyve
çikolatalı ekmek çay meyve
börek ayran meyve vss şeklinde gitti haftada bir gün kahvaltılı veriyorum hamur işlerinin üst üste gelmemesine dikkat ediyorum içeçeklerinde aynı içeceğin üst üste gelmemesine dikkat ediyorum .

umarım az da olsa işinize yaramıştır :)

ben köyde 09:00-14:00 yarım gün olan bir okuldayın velilerimle sorun yasıyorum siizn yukarıda yazdsıklarınızı yazıyorum ama onlar sarma köfte patates gibi yemekler istiyorlar bu yemekler sabah ne kadar yenir mide alır bende onu bilmiyorum velime bunu anlatamıyorum elinizde kullandıgız yemek listeri varsa bana gönderirmisiniz

ben köyde 09:00-14:00 yarım gün olan bir okuldayın velilerimle sorun yasıyorum siizn yukarıda yazdsıklarınızı yazıyorum ama onlar sarma köfte patates gibi yemekler istiyorlar bu yemekler sabah ne kadar yenir mide alır bende onu bilmiyorum velime bunu anlatamıyorum elinizde kullandıgız yemek listeri varsa bana gönderirmisiniz

Sarma,köfte tarzı şeyleri haftada 1 güne yayın hocam.. Kahvaltılık şeyler de yazabilirsiniz. Bu seneki listemi yükledim. Linkten indirebilirsiniz

File Hosting - Web Hosting - Dedicated Server

tesekür ederim hocam çok sagolun

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri