Yatay Geçiş Yardıma İhtiyacım Var!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eeesemih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:36
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@eeesemih
Arkadaşlar merhabalar açıköğretim okul öncesi öğretmenliğinden anadolu üniversitesi örgüne yatay geçiş hakkı kazandım fakat şunları öğrenmem lazım hangi derslerim kabul ediliyor hangileri kabul edilmiyor kabul edilmeyen ders sayısı fazla olursa okulun uzama riski var mıdır?aynı şekilde yatay geçiş yapmış olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum

Arkadaşlar merhabalar açıköğretim okul öncesi öğretmenliğinden anadolu üniversitesi örgüne yatay geçiş hakkı kazandım fakat şunları öğrenmem lazım hangi derslerim kabul ediliyor hangileri kabul edilmiyor kabul edilmeyen ders sayısı fazla olursa okulun uzama riski var mıdır?aynı şekilde yatay geçiş yapmış olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum

Farklılık olabilir ama sen bunu en kolay şekilde öğrenci işlerinden öğrenirsin ya da anadolu üniversitesinin sitesinden bakabilirsin.Eğer varsa dönem uzatman olacağını sanmıyorum

çok teşekkürler arkadaşım ama gene de geçen biri varsa eğer yardımlarını bekliyorum net bir bilgi alabilmek adına teşekkürler :)

Dilaraa,Ezgii nirdesiniz?Arkadaşın size ihtiyacı var:)

Nereyi kazandın?ayrıca hayırlı olsun:)

öncelikle merhaba bende aöf okulöncesinden çanakkale 18 marta geçiş yaptım bu yıl.bu konuda benimde bi fikrim yok malesef. sanırım alltan alıcaz o dersleri.yani hem görmediğimiz 1.sınıf derslerini hemde 2.sınıf derslerini birlikte alıcaz diye biliyorum.gerçekten işimiz zor.hayırlısı olsun hakkımızda.senide tebrik ederim :)

aynen yardıma ihtiyacım var :)

anadolu üniv işte açıktan örgüne geçmiş olucam :)bu arada ben semih değil sevil arkadaşın hesaptan yazıyorum :)

bu arada ben de seni tebrik ederim ezgi ve teşekkürler serdilan şimdi alttan ders alınır neyse de aldığım dersleri bir daha almak istemiyorum yani hepsini kabul ederler mi diye endişe içindeyim

Merhaba bende 18 Mart Çanakkaleye yatay geçiş yaptım öncelikle hayırlı olsun. Bence hepsini kabul etmezler çünkü alınan dersler aynı değil almadıklarımızı almamız gerekecek 1. sınıftan bazı dersleri ve 2. sınıf derslerini alıcaz bir sene içinde. Kesin bilgi istiyorsan üniversiteyi ara derim:)

dilara sen aöf den mi geçiş yaptın ben aradığımda aöf den geçiş yok dediler çanakkale 18 marta

Evet aöfden geçiş yaptım.

evet olay çözülmüştür :))

3 .sınıf öğrenciler nerelerdesiniz

mrb arkadaslar.okul öncesı ogretmenlıgı aof bolumları var mı ? anadolu unı'sı kapattı denıyor ama kesın bıse demıyolar ogrencı ıslernı aradım baska bı yer cıkıyor kımden bılgı alabılrm ben lıse son snıf ogrencıyım ve staj yapıyorum .bılgı almak ıstıyorum bu konuda.

mrb arkadaslar.okul öncesı ogretmenlıgı aof bolumları var mı ? anadolu unı'sı kapattı denıyor ama kesın bıse demıyolar ogrencı ıslernı aradım baska bı yer cıkıyor kımden bılgı alabılrm ben lıse son snıf ogrencıyım ve staj yapıyorum .bılgı almak ıstıyorum bu konuda.

AÖF bu sene öğrenci almadı. 4441026yı arayarak bulunduğun ildeki AÖF bürosundanda yardım alabilirsin.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri