Yarın sabah uyandığımda ....... osun istiyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan akozan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@akozan
Nimet ÇUBUKCU istifa etmiş
Ücretli öğretmenliğe son verilmiş
Görev aldığım ücra bir köyde horoz sesi kulaklarımda

Atamaların yapılacağını ve kesin atanacağımı bilmek istiyorum.....

ben de rüya görmek istemediğim için kpss ye çalışıyorum

merak ettıgım bırsey var.....şimdi 15000 sözleşmeli calısıyor....farzedınkı 10000 kadrolu aldılar....10000 kısı sözleşmelilerden kaydıgını dusunun ....onların bosaltıgı okullar acık görunucek...ve kadın sözleşmelide almıcam dedı.....ne olucak ozaman ....2010 --2011 yıllarında zorunlu ıller bu senekı ekleneceklerle bırlıkte 45 ıl zorunlu olucak....bosalan yerlere ek alımda yapmıcak sözleşmeli olarak ne olucak ozaman....15000 sözleşmeli calısyor mezun olucaklarda 5000 kısı atanmayanlar var sımdı onlarla 21000 bın yada 22000 kısı gırıcek ....​

ben de rüya görmek istemediğim için kpss ye çalışıyorum

ne kadar ukelasın arkadaşım,elbette kimse rüya görümüyor elbette herkes 24 saat pc başında oturmuyor,elbette herkes ders çalışıyor,ve içindeki ufacık bi umutta olsa bu forumda bizlerle paylaşıyor,buna böyle rüya görüyorsunuz der gibi ukelaca bi tavırla yorum yazmanız bi eğitimciye(olursanız tabi)yakışmayan bi üslup

:77wu[1]: ..............

atamaların olacağını ve atanmamış hiç okul öncesi öğrt kalmayacağının açıklanası

bu samsun 55 daha öncede ışık 55 ti üyeliği iptal edildi ama hala ukulalık yapmaya devam ediyoo bak samsun 55 bi okul öncesi öğretmeni önce sevimli ve sempatik kişilerdir çocuk ruhlu olup karşısındaki kişiyi incitmez kırmaz ve bu kişilikleriyle örnek olurlar bu tavırlarınla insanları helede çocukları kendinden uzaklaştırırsın sevilmeyen bi öğretmen olmakta hiç hoş olmaz sanırım bizleri germe canım şu içinde bulunduğumuz durum yeterince bizi geriyo zaten ve burda arkadaşlarla umutlarımızı beklentilerimizi dile getirip destek oluyoruz lütfen bu tavırlarınla KÖSTEK OLMA

Sınavım iyi geçmiş olarak 11 Temmuz sabahına uyanmak istiyorumm :(:(

istediği yere kadrolu olarak atanmış yeni okulöncesi :36_7_8:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri