YARIM GÜN ÇALIŞAN ÖĞRETMENLERDE SÜT İZNİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ayşegül75
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:16
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@ayşegül75
Arkadaşlar,bugün müfettiş geldi saat 4ten sonra süt iznine gittiğimi duyunca yarım gün çalıştığımı gidemeyeceğimi söyledi.Saat 12 den 17.30 a kadar bu şekilde çalışan annelerin bebekleri açmı kalacak.[hele benimkiler gibi ikiz ise]Yönetmeliğe baktım bulamadım.Bilgilendirirseniz sevinirim.:36_13_3:

anasınıfı öğretmeniysen çocuk doğurma hakkında yada doyurma hakkında olmuyor canım ..ben kullanamadım branş olsaydın ona göre ders saatlerini düzenlerdik ama senin için zor kullanamazsın dediler...halbuki günde belli bir süre kullanma hakkımız vardı şimdi hatırlamıyorum ama ben 3 dakkasını bile kullanamdım iznimin.....ayrıca yarım gün olduğun için daha da zorlaştırırlar....

Yönetmelikte böyle bir ibare bulamadık.Müdürüm sağolsun 4 ten sonra idare ediyor.

Arkadaşım, öğretmen sorunları bölümünde "süt izni" konusuna mesaj atmıştım(4. sayfada). Eminim bu konuda seni aydınlatacaktır. Sevgiler...

arkadaşım yarım günlerde süt izni yok tam günlerde var

yarım günlerde süt izni yok arkadaşlar ama bazı idareciler bu konuda hassas davranıp izin verebiliyorlar

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri