Yari yil Ödevlerİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tuğbaa_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@tuğbaa_
arkadaşlar 9 gunluk tatil için ben bazı ödevler vericem cocuklara cizigi calışmaları gibi ayrıca anne babalarıyla yapcakları ödevde vermek istyorum neler olabilir örn kumara yapcaklar başka ne olabilir koleksiyon yaptırmayı dusunuyom ama ne koleksiyonları olabilir yardımlarınızı bekliyorum

Taş koleksiyonları, kurumuş çiçek, anahtar koleksiyonları olabilir.
Bir çok alternatif var. Benim bir öğrencimin yaprak koleksiyonu var mesela gerçekten çok oluyor...
Koleksiyon yaptıktan sonrada ona göre hikaye, şiir, makale hazırlaya bilirler. Bayram dönüşündede aile katılı ile gelip sunabilirler. Güzel olur bence.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Kolay gelsin

teşşekkür ederim

tekrar merhaba arkadaşlar baska neler olabilir ödev vermek için

arkadaşlar başka neler olabilir

günlük tutmakkk evet ilginçç bende yaptırmalıyım bu güzel fikir için teşekkürler

mesajınızı geç gördüm .ben bu bayram çocuklarıma çizgi çalışmaları ve sayı çalışmaları için fotokopiler hazırladım.3-4 yaş grubu olduğu için boyama yapabilecekleri resimler koydum ve aileye not yazdım artık materyaller yardımıyla bu resimleri çocuunuzşla birlikte tamamlayın dedim .

ArkadaŞlar yari yil tatİlİ Ödevlerİ verİyormusunuz verİyormusunuz verİyorsaniz nasil hazirliyorsunuz

bende sumru hocam gibi veriorum yada yarı yıl tatil kitapları satılıo..bu yıl onlrdan aldım..içinde hem sanat etkinliği var.hemde kavram çalışmları..
kitap aldırabilrisinz..=)

ya bu konu çözülmüş ben bişey sormak istiyorum aile ile ilgili hazır günlük plan we ya etkinlikler bilen warmı çok lazım şimdiden tşklerr..

tatil kitabı ve yapboz verıcem ben

Peki kitaptan başka ödev verdiğiniz etkinlikleri dosya halinde paylaşabilirmisiniz rica etsem.
bende vermeyi düşünüyorum ama kitap alamam.

okulöncesi etikimlikler bölümünde verebileceğiniz sayısız örnekler var arkadaşım

Bende tatİl kİtabi aldimmm fotokopİ Çekİp vermekten daha mantikliiii

hüsna hocam benim çocuklarda 3-4 yaş bende 14 sayfa çizgi çalışması, sayılar ve bu siteden aldığım noktaları boyama çalışması verdim birde günlük tutmalarını istiyeceğim... çok mu ? tam karar veremedim???

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri