Yardımlarınızı beklıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan baise
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@baise
meslekteki ilk yılım ve 3 yaş grubuyla ilgilenmekteyim sınıfa bir türlü söz geçiremiyorum sınıfımda sorunlu cocuklar bulunmakta sınıf kurallarına uymaları için ne yapmam lazım yardım edersenız sevınırım

Hayırlı olsun öğretmenin öncelikle,tabiiki zamanlar herşey rayına oturacaktır.. Sorunlu cocuklara daha fazla görev vermeye calışın kurallara alışana kadar,oyunla müzikle cocukların ilgisini cekebilirsiniz..

tesekkur ederım öğretmenim

Mrb öğretmenim,geçen sene 4 yaş grubu,daha doğrusu 3-4-5 yaş grubu tam gün öğretmeniydim ve ilk kez küçük yaşa öğretmenlik yapıyordum.Sizin sıkıntılarınızı bizzat yaşadım.En önemlisi sabırlı olmam ve onları çok sevmem bu süreci atlatmamda yardımcı oldu.Tabiki,karışık yaş grubu ve kalabalık sınıf mevcudu nedeniyle belirli aralıklarla zorluklar yaşamaya devam ettim.Esra Öğretmenimizin de dediği gibi oyunla,müzikle,dramayla sınıfa uyum sağlamalarına yardımcı oldum.Bir de kararlı ve tutarlı olun,etkinliklerinizi de yaş seviyelerine uygun seçmeye dikkat edin.Size,sağlıklı ve mutlu bir eğitim öğretim yılı diliyorum:)

çok saolun öğretmenim. gerçekten ılk yıldan boyle öğrencilerle karsılaşmam benı buyuk hayal kırıklığına ugrattı. ama sabrımı korıcam :(

çok saolun öğretmenim. gerçekten ılk yıldan boyle öğrencilerle karsılaşmam benı buyuk hayal kırıklığına ugrattı. ama sabrımı korıcam :([/QUOTE
Bir de güzel taraflarını görmeye çalışın bence,çok şirin oluyorlar mesela:)Her yaş grubunda da sizi zorlayan öğrenciler olacaktır.İşte öğretmenlikte burada başlıyor,zoru başarmak insana ayrı bir mutluluk veriyor.

merhaba,o zorluğu ben de yaşıyordum,bu yıl 4-5 ve 6 yaş grubuyla ilgileniyorum ve tam gün...başta çok zorlandım ama şu an daha rahatım.ne mi yaptım?ilk önce okul kurallarını öğretmek için tüm sınıfları,okulu,müdür odasını bile gezdirdim.okulun ciddiyetini kavramaları açısından bu çok işe yaradı,daha sonra sınıf kurallarıyla devam ettim ve her gün kendime küçük öğretmen seçiyorum (uslu olanları tabii :) o gün tüm etkinliklerde o öğrencim bana yardımcı oluyor.sorumluluk vermek gerçekten çok fayda sağlıyor...size de kolaylık diliyorum...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri