Yardımcı olursanız sevinirim:)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan denizz_89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:26
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@denizz_89
Merhaba. Ben çalışmaya daha yeni başlıyorum. Stajlarım dışında tecrübem olmamıştı. Şimdi çalışacağım okulda yeni açılıcak. Kuruluş aşamasında henüz. Yaş gurubu olarak direk 6 yaş vardı aklımda. ama küçük gurupta olabilir 3 yaş mesela. 0-2 yaş zaten açılmıycak okulumuzda. Hangisi daha zorlayıcı olur yada hangisini almalıyım sizce ilk aşamada ?

Birde sınıf ve okul süslemesi için örneklere ihtiyacım var bu konudada yardımcı olursanız sevinirim:)

merhabalar hocam öncelikle çalışma hayatınız hayırlı olur inşallah. Yaş grubu olarak her yaş grubunun kendine göre zorlukları ve güzellikleri var tabi. Küçük yaşlar da fiziksel olarak daha çok yorulabilirsiniz . 5-6 yaş için deneyimli olmak her zaman işini kolaylaştırır. Okulunun yapısını bilmiyorum fakat yeni olman dolayısıyla 2 şube açılacak bir yaş grubunu seçmeni tavsiye ederim . örneğin 2 sınıf 5 yaşı alırsanız paslaşarak ve varsa tabi öğretmen arkadaşının deneyimlerinden faydalanarak hem yetişmene katkıda bulunursun hem de sıkıntısız bir sene yaşarsın. benim düşüncem bu yönde :)
okul ve sınıf süslemelerine ait tüm paylaşımlar da sitemizde mevcut sınıf süslemeleri başlığı altında açılan konulara bakabilirsin . Ayrıca ilgi köşeleri ile ilgili yapılmış paylaşımlara da şimdiden göz gezdirirsen çok faydasını göreceğine inanıyorum. zaten hepimiz burada birbirimizin deneyimlerinden yola çıkarak kendimizi yetiştiriyoruz. İnşallah güzel ve verimli bir eğitim-öğretim yılı geçirirsiniz...

Merhaba çok teşekkür ederim hocam inşallah hayırlı olur hepimiz için. Okulda yanlış hatırlamıyosam 5 sınıf var. Bütün yaş gurupları ayrı olucak. Dediğin gibi düşünmedim hiç mantıklı :) herhangi bi yaş gurubundan 2 sınıf olursa onuda alabilirim dediğin gibi diğer öğretmen arkadaşla yardımlaşırız sürekli. Teşekkür ederim bunun içinde:) Süslemeler içinde inceledim biraz siteyi çok güzel örnekler var. Grafikleride inceledim çok güzel hepsi. İlgi köşelerinede bakıcam. Bunun dışında sormak istediğim bişey daha olucak. Çocuklar için yıl boyunca gelişim formu tutuluyo sanırım. Bununda örneği varmıdır sitede ?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri