Yardımcı öğrenci grafiği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hdsirine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:27
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@hdsirine
grafiğimiz çarkıfelek şeklinde, çiçeğimizi çevirdikçe o günün yardımcılarının fotoğrafları görünüyor.
hergün 3 yada 4 öğrenci sınıfta yardımcı olarak görevlendiriyorum, beslenmenin servisinde, toplanmasında, kitapların, malzemelerin dağıtılmasında yardımcı oluyorlar ve bunu zevkle yapıyorlar, o kadar alıştılarki artık çok güzel servis yapıyorlar, sizlerede tavsiye ederim.

Çok yaratıcı bir çalışma,paylaşımınız için teşekkürler

teşekkürler hocam

fikir çok güzel hocam çok teşekkürler :):)):)

değişik ve güzel bir çalışma zaten çocuklar sınıfta öğretmenlerine yardım etmek için yarışıyorlar.
ellerinize sağlık...

Çok hoşş teşekkürler...

Güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık..Teşekkürler.

teşekkürler

sınıfta bu 4 öğrenci yardımcı olurken diğerlerini olaya dahil etmemek zor olmaz mı çünkü gerçekten birbiri ile yarışıyorlar....yani burda kırgınlıklar söz konusu olabilir bence....4 ünün yapıp diğerlerinin saf dışı bırakılması gibi...ama diğer tarftan görev dağılımı da oluyo.....bence üzerinde düşünmek gerekli değil mi............

teşekkürler,güzel bir fikir..ayrıca çokda güzel olmuş...

çok ii fikir tşkrler

Çok yaratıcı bir çalışma olmuş, teşekkürler.

sınıfta bu 4 öğrenci yardımcı olurken diğerlerini olaya dahil etmemek zor olmaz mı çünkü gerçekten birbiri ile yarışıyorlar....yani burda kırgınlıklar söz konusu olabilir bence....4 ünün yapıp diğerlerinin saf dışı bırakılması gibi...ama diğer tarftan görev dağılımı da oluyo.....bence üzerinde düşünmek gerekli değil mi............

ama hergün 3 yada 4 öğrenci yardımcı oluyor ve bir hafta içinde bütün öğrenciler görevlendirilmiş oluyor ve şuana kadar bir problem çıkmadı ve diğerleri o gün kim yardımcı ise 'bugünün yardımcıları öğretmenimize yardım etsin' diye uyarı da bile bulunuyorlar, benim gözlemlerime görede bu yardımcı işi çok hoşlarına gidiyor, görev almayı seviyorlar ve görev zamanlarını beklemeyi öğreniyorlar diye düşünüyorum. teşekkür ederim fikirleriniz için.

paylaşımınız için teşekkürler.

hdsirine; bu güzel tasarımın ve paylaşımın için teşekkürler. Bize taze kan verdin. Resim tak-çıkart- resim bul zor oluyor. Çok kullanışlı. Çarkı çocukların çevirdiğinden de eminim.
rica ederim, beğenmenize sevindim. çarkı çocuklar çeviriyor ama tabiki öğretmenin rehberliği gerekiyor, bazan çocuklar sorumluluklarını kendi istekleri yönünde kullanabiliyorlar çünkü.

Teşekkürler

güzel fikir teşekkürler

gerçekten çok güzel bir etkinlik olmuş ellerine sağlık

çok güzel bir fikir paylaşımın için teşekkürler:)

emeğinize sağlık çok hoş olmuş.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri