Yardım istiyrm

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Babadia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:41
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@Babadia
Merhaba, yabancı uyrukluyum, 30 yaşında bir Afrikalıyım. Turkiye'ye geldim geleli 2 sene gelmek üzere ve gerçekten çok memnunum. hem sicakkanlı hem de musafirperver olan turkiye ve Turk arkadalarım bize buyuk bir firsat verdi. Ama şu an çok kotu bir durumdayım. Ülkeme donmek sizden yardım istiyrm. öğrenci halimde, donuş biletimi bulamıyr. neden ulkeme donmeme gerektiğinden bahsedecem. Pasporum son tarihi gelmek uzere ve yenilmesi lazim. en geç Senegal'da 17 olmam gerekiyr değerli arkadaşlar. şu an biraz paniğim çunku gitmezsem ne okulumu ne de araştırmalarımı iyi sonuçlanacak. Ancak kimler türkçemi çok bozuk olduğunu düşünebilecektir, ama gene onu çok sevdiğim halde bana daha çok caba sarfetmem gerektiğini biliyrm. onun için anlayabileceğinizi umuduyrm
teşekkur ettim herkese, ve allah sizden razı olsun

güzel yorumlarınız için tesekkürler sanırım ülkenize dönmek zorundasınız size iyi yolculuklar ve her zaman Türkiyeye bekleriz.... :)

bu bir saka mi okuloncesi sitesinde . ama sanirim gercek bunun icin gerekli merciye basvurulmasi gerekiyor buradakiler ne yapsin ki size polise gidin basbakanliga gidin bu ulkenin bir suru yoneticisi var illaki bir yardim edecektir okulunuzdaki ogretim gorevlilerine sorun

anladıgım kadarıyla istediği ülkesine dönmek ve gerekli kurumlara basvurulmamış,zaten gidildiği takdirde bir sakınca yoksa kimse burada zorla tutulamaz :)))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri