Yardim edİnnnnnn!!!!!!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan neslihan kara1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@neslihan kara1
ArkadaŞlar usta ÖĞretİcİ kalkti denİyor. Ben 2008 yilinda devlette gÖrev aldim.
Bu sene ÇaliŞmadim.Şuan aÇik ÖĞretİm 4. Sinifa geÇtİm. Ücretlİ sÖzleŞmelİ yanİ usta ÖĞretİcİ olarak gİremeyecekmİyİm?

girersin arkadaşım kalkmadı ücretli çalışırsın bildiğim kadarıyla 3.,4.sınıfta olanlar çalışabiliyo 2yıllıklar bile çalışıyo enazından ben öyle biliyorum

çalışabilirsin canım

ihtiyacın yoksa sen bilirsin ama çalışma bence önün kapanmadan(alımlar çok ya bu yıllıarda) okulunu bitir acilen ve kpss çalış bol bol böylece mezun olurmaz atanırsın..ama tabi gene de sen bilirsin benimki sadece bir tavsiye arkadaşım..ücretli ben de çalıştım 1,5 yıl zamanında ,emeğinin karşılığnı alamadığın bir tarafa ücretli olduğundan malesef öğretmen muamelesi bile görmüyorsun çoğu zaman..hizmetliye bir yılda bir çivi çaktıramadım sınıfıma ömrüm çürüdü...

calısında ucretlı kapatsınlar okulu ....sızler gırersenız daha cok ucretlı calıstırırlar

ArkadaŞlar usta ÖĞretİcİ kalkti denİyor. Ben 2008 yilinda devlette gÖrev aldim.
Bu sene ÇaliŞmadim.Şuan aÇik ÖĞretİm 4. Sinifa geÇtİm. Ücretlİ sÖzleŞmelİ yanİ usta ÖĞretİcİ olarak gİremeyecekmİyİm?

Arkadaşım çalışabilirsin için rahat olsun.bizim okulumuzda çalışan 4.sınıf arkadaşımız vardı bu yıl.ama ne yap yap mezun olmaya bak 4.sınıf bayağı yorucu oluyormuş.alımların fazla olduğu bu yıllarda atan
ma şansın daha fazla.yoksa kpss uğraş dur çok zor valla.

Arkadaşlar sizlere sesleniyorum bana lütfen kulak verin! Sakın ola ki ücretli öğretmenliğe başvurmayın yoksa böyle alımlar yapılmaz açıkları bu şekilde kapatırsak bütün yollarda bize kapanır.Çok ihtiyacınız varsa çalışmaya bir şey diyemem !!! özellerde çalışın sakın ama sakın ücretli ye başvurmayın bu bizim sonumuz olurrrr....TEŞEKKÜRLER....

bu hocalar gıbı dusunenler oldukca daha cok basvururlar hocam...gıderım bır markette calısırım yıne ucretlı calısmam...gecen sene yalvardılar acık cokken aradılar gelın ucretlıye dıye...ama meb e o fırsatı vermem acık kalsınlar da ögretmen alsınlar dıye

haklısın she-kill arkadaşım inşallah herkeste bizim gibi düşünebilir yoksa böyle alımlar biter bütün emeklerimizin sonu olur...Herkesi uyaralım bir de okulunu bitirmeyen arkadaşlar çalışmayı sadece ders konusunda düşünüp acele ederlerse atanmaları iş bulmaları daha kolay olacaktır.

Arkadaşlar sizlere sesleniyorum bana lütfen kulak verin! Sakın ola ki ücretli öğretmenliğe başvurmayın yoksa böyle alımlar yapılmaz açıkları bu şekilde kapatırsak bütün yollarda bize kapanır.Çok ihtiyacınız varsa çalışmaya bir şey diyemem !!! özellerde çalışın sakın ama sakın ücretli ye başvurmayın bu bizim sonumuz olurrrr....TEŞEKKÜRLER....

bu Konuda kesinlikle seninle aynı fikirdeyim arkadaşım.çalışacak öğretmen olmayınca mecbur atama yapıyor devlet tıpkı eylulde yaptığı 10 000 okulöncesi alımı gibi.tabi bu konuya da çare bulundu.sınıf öğretmenlerine kurs verildi ve okulöncesi sınıflarına ücretli olarak görevlendirildiler bu yıl.çok yanlış bir uygulama ama yapıldı maaalesef.yapılcak tek şey kpss çalışıp bu çok alımlarda atanmaya çalışmak en mantıklısı.

EYLUL18 SANA KATILIYORUM EVT BELKİ SINIFÇILAR SERTİFİKA ALDILAR AMA ONLARDA ÜCRETLİ ÇALIŞMAKTAN HELE Kİ BAŞKA BRANŞ TA ÇALIŞMAKTAN HİÇ TE MEMNUN DEĞİLLER ... ben bunu yakınımdaki arkadaşlarımın fikirlerinden yola çıkarak söyledim

zaten bu ucretlı yuzunden onumuzn kapandı yıllarca..calısmayın atanalım arkadaslar..atanmak mı ıstiyorsun,ömür boyu ucretlı kölelikmi...

bu konuda kesinlikle seninle aynı fikirdeyim arkadaşım.çalışacak öğretmen olmayınca mecbur atama yapıyor devlet tıpkı eylulde yaptığı 10 000 okulöncesi alımı gibi.tabi bu konuya da çare bulundu.sınıf öğretmenlerine kurs verildi ve okulöncesi sınıflarına ücretli olarak görevlendirildiler bu yıl.çok yanlış bir uygulama ama yapıldı maaalesef.yapılcak tek şey kpss çalışıp bu çok alımlarda atanmaya çalışmak en mantıklısı.

arkadaŞim sinif ÖĞretmenlerİne verİeln belgelerle ÇaliŞmalari sadece 2009-2010 ÖĞretİm yili İÇİndİ ben Öyle bİlİyorum yanİ buyil ÇaliŞtiramayacaklar...

sizler ücretli çalışıyorsunuz diye bizler atanamıyoruz
bide daha utanmadan soruyormusunuz!!!!!!!!!!!
çok ihtiyacınız varsa gidin kreşte calısın yada özel egitim merkezınde bizim canımız yokmu??
oooooohhh rahat olayım yarım gün calısayım iyi para alayım diye diger insanların
önünü tıkıyorsunuz vede kendinizin!!

sizler ücretli çalışıyorsunuz diye bizler atanamıyoruz
bide daha utanmadan soruyormusunuz!!!!!!!!!!!
çok ihtiyacınız varsa gidin kreşte calısın yada özel egitim merkezınde bizim canımız yokmu??
oooooohhh rahat olayım yarım gün calısayım iyi para alayım diye diger insanların
önünü tıkıyorsunuz vede kendinizin!!
ovvvvvvv arakadaŞim sakİn ol relaks ol bu ne Şİddet bu celal.sİnİr sadece kendİmİze zarar vermemİze sebep oluyor.

sinirli degilim :) sadece gercekleri söylüyorum özelde cektigim kahrı ben bılırım ücretli olmamak icin... ama bu ne utanmazlık biz basbas bagrıyoruz ücretli kölelik yapmayın diye, bu ise gelmiş böyle bi başlık acmıs başlık başlık ya :) barı konu arasında biyerde sor ki milletin bu kadar tepkisini cekme.. yoksa burda baska ücretli calısan arkadaslarda tanıyoruz hiç böyle tepki vermiyor kimse

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri