Solutions
0
- Tepki Skoru
- 26
- Web sitesi
- www.balikesirpedagog.com
bu seneki öğrencilerim oldukça yaramaz bende ödül yöntemi ile biraz hizaya sokmaya karar verdim ama ödül belli bir noktadan sonra yetmedi son çare grafik yapmak oldu.
mıknatıs yapıştıra bileceğim bir levha nalburlardan demircilerden bulabilirsiniz. her öğrenci için bir kelebek yaptım arkasına mıknatıs yapıştırdım kelebeklere de resimlerini yapıştırdım her hafta sınıfın en uslusunu seçiyoruz .. sınıfta belli kurallar koydum
1: arkadaşıyla vurmadan oynayan
2: yaramazlık yapmayan
3: yemeğini bitiren,
4:güzel konuşan
5:temizliğine dikkat eden
6: etkinliklerini bitiren vs..
gibi kurallara uyan öğrencinin kelebeği yukarıya doğru uçuyor . yapmayanlar ise alçalıyor oldukça etkili oldu. yemeğini bitirmeyen öğrencim az kalsın kelebeği havalansın diye koca bir tencereyi bir günde yemek istedi.
öğretmenim tencereyi bitirsem kelebeğim en yukarı çıkar mı demeye başladı
bende işe yaradı umarım sizde de işe yarar.
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın
mıknatıs yapıştıra bileceğim bir levha nalburlardan demircilerden bulabilirsiniz. her öğrenci için bir kelebek yaptım arkasına mıknatıs yapıştırdım kelebeklere de resimlerini yapıştırdım her hafta sınıfın en uslusunu seçiyoruz .. sınıfta belli kurallar koydum
1: arkadaşıyla vurmadan oynayan
2: yaramazlık yapmayan
3: yemeğini bitiren,
4:güzel konuşan
5:temizliğine dikkat eden
6: etkinliklerini bitiren vs..
gibi kurallara uyan öğrencinin kelebeği yukarıya doğru uçuyor . yapmayanlar ise alçalıyor oldukça etkili oldu. yemeğini bitirmeyen öğrencim az kalsın kelebeği havalansın diye koca bir tencereyi bir günde yemek istedi.
öğretmenim tencereyi bitirsem kelebeğim en yukarı çıkar mı demeye başladı