Yaramaz öğrencilerim için davranış grafiğim :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:01

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Puanları 38
Solutions 0
Tepki Skoru
26
Web sitesi
www.balikesirpedagog.com
@Nihal EROĞLU
bu seneki öğrencilerim oldukça yaramaz bende ödül yöntemi ile biraz hizaya sokmaya karar verdim ama ödül belli bir noktadan sonra yetmedi son çare grafik yapmak oldu.

mıknatıs yapıştıra bileceğim bir levha nalburlardan demircilerden bulabilirsiniz. her öğrenci için bir kelebek yaptım arkasına mıknatıs yapıştırdım kelebeklere de resimlerini yapıştırdım her hafta sınıfın en uslusunu seçiyoruz .. sınıfta belli kurallar koydum

1: arkadaşıyla vurmadan oynayan
2: yaramazlık yapmayan
3: yemeğini bitiren,
4:güzel konuşan
5:temizliğine dikkat eden
6: etkinliklerini bitiren vs..

gibi kurallara uyan öğrencinin kelebeği yukarıya doğru uçuyor . yapmayanlar ise alçalıyor oldukça etkili oldu. yemeğini bitirmeyen öğrencim az kalsın kelebeği havalansın diye koca bir tencereyi bir günde yemek istedi.

öğretmenim tencereyi bitirsem kelebeğim en yukarı çıkar mı demeye başladı :) bende işe yaradı umarım sizde de işe yarar.

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

çok güzel olmuş hocam emeğine sağlık. bende yapıcam inş. sanırım kelebeklerin arkasında mıknatıs var.

harikasın. kafayı yemek üzere olduğum bir günde ilaç gibi geldin. çok teşekkürler...hemen bende yapıyorum...

çok cici olmuş.. güzel düşünce..:))

hocam cok guzel ır fıkır enım sınıfım 5 yas grubu bunun ck ıse yaayacagını dusnuyrum bende mantar panoya yapacagım.teskkurler

Yaramaz kelimesini lütfen kullanmayalım.bunun yerine hareketli desek daha iyi olur..

kartondan yapıpı üstünü el işi kağıdından yapsak mıknatıs yapıştırsak da olur sanırım ne dersiniz ama çok güzel bir fikir bende başkan seçiyorum yıldız ve gülen yüz veriyorum

her pazartesi hepsini sıfırdan başlatıyorum , cuma günleri haftanın öğrencisine yakasına semboolik bir simge yapıştırıyorum .inanın bu kadar etkili olabileceğini tahmin etmemiştim çocuklar hiç sevmediği yemeği bile sırf kelebeği aşağıya inmesin diye yiyor... umarım benim işime yaradığı kadar sizlerinde yarar

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

çok güzel olmuş bende yapıcam:congratulationscut4

beğendiğinize sevindim arkadaşlar...

Çok gğzel bir fikir ,teşekkürler:36_3_12:

Işe yarıyor bu hafta velilerim gelip hocam şu kelebeklerden bize de yaptırsan da evde kullansak dedi :)

ÇOK GUZEL Bende yapmayı dşünüyorum ama 25 ögrencim var erkeklerim çok ve yarmazlık yapanlar var deniceğim bencede etkılı olur diyorum:)

çok güzel olmuşlar:) teşekkürler

Allah razı olsun harika olmuş........ben stajda kullanıcam. bütün bu paylaşımlarınız bizim çoooooooooook işimize yarıyor. dende paylaşmak isterim yaptıklarımı fakat 4. sınıf, staj ve kpss birde çalışıyorum. dua edin atanmam için...herşay için çok teşekkürler.

gerçekten güzel bi fikir.teşekkürler

ben unutsam çocuklar anında hatırlatıyyorlar yemeklerini bitirenler hemen "öğretmenim kelebeklerrr hani yukaı çıkacaklardı dün unuttun bugün 3 kere çıkar " diye hemne söylüyorlar .. umarım benim işime yaradığı kadar sizin işinize de yarar...

güzel fikir çok teşekürler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri