Yaramaz ali

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dilek ka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:25
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@dilek ka
YARAMAZ ALİ
Yaramaz ali kibritle oynarken birden halı tutuşmuş(iki elini birbirine kenetliyor)
annesi itfaiyeyi aramış(ahize tutma hareketi yapıyor)
110(önce sag elin işaret parmagıtla 1 sayısını sösteriyor,sonrada sol elinin işaret parmagıyla 1 sayısını gösteriyor en sonda sag elinin baş parmagı ve işaret parmagıyla 0 sayısını yapıyor...
umarım begenirsiniz...
kızım süper yapıyor...bugün ögrenmiş hemen eve gelip bana gösteriyor....ögrendiklerini tekrarlıyoruz...

ne güzel..bizde çocuklardan okulda ne öğrendiyse evde anlatsın istioruz..ailelerde bilsin istioruz..
tamda yangın haftası çok teşekkürler paylaşım için..=)

canım ben kızımla 2 yaşından itibaren bu tür etkinliklere,kavramlara başladık ve şuan 4.5 yaşında ama gerçekten süper..... ögretmenide aynı şeyi söylüyor.... okulda ögrendigi herşeyi akşama eve gelince anlatıyor ve hemen tekrar ediyoruz.... anne sen ögretmendinya bunu biliyormusun diyor.... bilmediklerimde çıkıyor arada ve o bana ögretiyor.... kızım çok ilgili biranını boş geçirmiyor.... her dakka resim çizer,faaliyet yaparız,kitap okuruz..... inş bunun semeresini görecegiz ilerde .... başarılı olunca hem ben hem o mutlu olacak...

rica ederim.. umarım begenmişsinizdir..

paylaşım için teşekkürler :)

Teşekkürler...

Çok teşekkürler

TeŞekkÜrler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri