yanlışsam lütfen düzeltin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan poliyan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@poliyan
arkadaşlar en son sözleşmeli alım 52 de kaldı 10.000 sözleşmeli alım zamanındada 46 ile en son atanmışlardı şim di biz 52 puandan aşağıya doğru bir atamamı bekliyoruz

Artık kadrolu öğretmen alımı olacak,kadrolu atama puanı da 59'da kaldı sanırım.Yani 59'dan başlar öğretmenim.

artık sözleşmeli kavramı kalmadığı için 52den düşecektir figen öğretmenim. tabi 52yukarısı gitmemiş olanları da yok saymamak gerek. herkes 52yukarısı çok az kişi kaldı diyor ama. alım sayısını öğrenmeden net konuşamıyoruz malesef:(

arkadaşlar sözleşmeli alımda en düşük puan geçen sene 45 küsurla alınmıştı onlarda kadroya geçti unutmayın yanlız yüksek puanlılarda var hala

60 küsur alıp 26 yı açmayanlar var..bence onları da hesaba katın..

ya 59 dan başlarmı arkadaşım hiç sözleşmeli kaçta kaldıysa ordan 52 üstü zaten gitti çokk az kişi kalmıştır onlarda bunda gider zaten geçen sene 45 te kalmıştı 45 50 arası yığılma yok artık eskisi gibi baya temizlendi 45 altı olabilir çünkü bu sene 50 55 alacakların puanı 40 lara düştü o yüzden meb sıralamasında 50 51 arasında 26 kişi gözüküyor

Bencede az kİŞİ kaldi puanlar dÜŞer dİye dÜŞÜnÜyorum bakalim gÖrecegİz bunlarin İŞİne akil sir ermez

artık kader bizimde yüzümüze güler inşallah

52 ve üzeri 350 kişi kalmış inş. o kadardır

hocam 52 ve üzeri 350 kişi kaldığını neye dayanarak söylüyorsunuz

ya 59 dan başlarmı arkadaşım hiç sözleşmeli kaçta kaldıysa ordan 52 üstü zaten gitti çokk az kişi kalmıştır onlarda bunda gider zaten geçen sene 45 te kalmıştı 45 50 arası yığılma yok artık eskisi gibi baya temizlendi 45 altı olabilir çünkü bu sene 50 55 alacakların puanı 40 lara düştü o yüzden meb sıralamasında 50 51 arasında 26 kişi gözüküyor

yeliz hocam nereden öğrendiniz 50 - 51 arası 26 kişi kaldığını? benim puanımda 44,930 meb sıralamam kaç acaba. bana yardımcı olurmusunuz.

Arkadaşlar bize kontejan nekadar verirler acaba fikri olan varmı?Bide neye göre belirlencek sayı?

arkadaslar gercekten nekadar zor ya nasıl hesap yapılır anlamış degilim şimdi bu alım 59-52-yoksa 45 tenmi başlayacak alınmaya gercekten bilen varsa bişeyler yassın günler yaklastıkca sıtres hepten artıyo insanın tabi bu arada yüksek bu anlılar var ama cok yok heralde onlar birde acık ögretim 3ve 4 de okuyanlarda bu sıralamadamı acaba

arkadaslar gercekten nekadar zor ya nasıl hesap yapılır anlamış degilim şimdi bu alım 59-52-yoksa 45 tenmi başlayacak alınmaya gercekten bilen varsa bişeyler yassın günler yaklastıkca sıtres hepten artıyo insanın tabi bu arada yüksek bu anlılar var ama cok yok heralde onlar birde acık ögretim 3ve 4 de okuyanlarda bu sıralamadamı acaba

arkadaşım bu atamaya sözleşmeli olanlar dahil olmayacağı için en son sözleşmeli alımda puanlar 52 de kalmıştı şimdide 52 üzeri kalanlar( 350 civarıymış sanırım ) ve 52 altı atanacak

bu sıralamada geçen sene 45 üstü atanmışlar ve 45 altı atanamayanlarda var yığılma genelde 45 altı 45 üstü pek kimse kalmadı rahat olun bizden alım 1000 altına düşmez benim hesabıma göre en kötü ihtimal 850. sıradayım puanım 48 küsür mebin sıramasında 1350. sıradayım ama son atamada önümden gidenler oldu ve bu sıralamanın ne kadar gerçek olduğunu son sözleşmeli atamada gördük 1500 kişi kaydı bundada mutlaka kayacaktır bizim bölümde avanttaj puan çok düşüyor diyorumya 50 51 arasında 26 kişi gözüküyor 49 50 arasında biraz yığılma var ama içinde atananlarda var

tahmin sorarsanız 45

biz şuanda toplamda kaç mezunuz?herşey belirsizlik içinde adamlar kafalarına göre atama yapıyor.en son 52 diyoruz ama biri çıkıyor en iyi arkadaşım 30 puanla istanbulda diyor başkası ona keza ne gelmez sıraymış bu ya gerildik artık iyce yapsalar şu açıklamayıda kurtulsak.

önünüzde kaç kişi kaldığını nasıl hesaplıyorsunuz arkadaşlar ?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri