Yanıt verir misiniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mer_we_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@mer_we_
şuan giren varsa bişi sölesin ya ben bu sene açık liseye çocuk gelişimine kayıt yaptırcam 18 yaşındayım ve geç kaldığımı düşünüyorum nolur bana bi akıl verin sizce geç kaldımmı?

şuan giren varsa bişi sölesin ya ben bu sene açık liseye çocuk gelişimine kayıt yaptırcam 18 yaşındayım ve geç kaldığımı düşünüyorum nolur bana bi akıl verin sizce geç kaldımmı?
"hiçbir şey için geç değildir.
okumanın yaşı olmaz canım.
önemli olan zor gibi görünen şeyleri başarmaktır.
üstesinden gelebileceğine inanıyorum.
sen de inan ve BAŞAR." derim.
sana kolay gelsin.:)

Hiç birşey için geç değildir şuanda açık liseden bize gelen bir stajer var ve 4 yaşında çocuğu var...
Okuyun gelecek için mutlaka okuyun...
Başarılar dilerim

canım benim hiç bişey için geç değil... sen yeterki yapmak iste .başarılı olacağına inanıyorum.

mutlaka kayıt yaptırmalısın. kayıt sırasında seni vaz geçirmek isteyen olacaktır kulak asma . mutlaka kayıt yaptır .

evet kesinlikle kayıt yaptır.yaşın hiç de çok değil.ben 35 yaşında bir ablanın gittiğine şahit oldum.bende senin yaşlarında 2. liseye gittim.şuan aöf 4. sınıftayım.ve bahsettiğim 35 yaşındaki ablayla aynı sınıftaydık.düşün memurluk için yaş sınırı 40.o bile bu cesareti gösterebilmişken senin yaşın ne ki.kimseyi dinleme ve git şu kaydı yaptır.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri