Yan alan ile ilgili bir soru

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zemzem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:20
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@zemzem
Selamünaleyküm
merhaba arkadaşlar ben uludağüniversitesi okul öncesi öğretmenliği bölümünü kazandım ve kafama takılan birsürü soru var bunlardan bitanesi okul öncesi öğretmenliği okuyanlar yan alan olarak sınıf öğretmenliğide okuyabiliyorlarmış
Öncelikle yan alan ne demektir ve ne gibi avantajları var öğrenmek istiyorum.Bilgilendirirseniz çok memnun olacağım.
teşekkür ederim... saygılarımla

aleykümselam :)

arkadaşım bende uludağ üniversitesi okul öncesi öğretmenliği 4.sınıf öğrencisiyim,,yan alan demek sınıf öğretmenliği okuduğunda örneğin,ihtiyaç duyulduğunda okul öncesi değil sınıf öğretmenliği yapabiliyosun demek...ama duyumlarıma göre pek uygulanmadığıdır...çift anadal vardı yani çift diploma onada yüksek bir GANO vb. birçok şarttan sonra başvurabiliyosun.

aramıza hoşgeldin :)

teşk ederim nevriyec
Aranızda bulunacağımdan dolayı mutluyum hoşbulduk.
Bu arada özür dilerim ama GANO ne demek? ve yan alan seçebilmek için ne gibi şartlar gerekiyo?
teşk ederim saygılarımla...

gano demek kredili sistemin dönem sonu ortalamasıdır.1.80 ve altı olursa ortalamam dönemi tekrar alırsın....

yan alanla ilgili bilgi daha ayrıntılı almak için http://www.uludag.edu.tr/

bu adrese gir ve duyuruları incele bu adresi kaydet çünkü notlarını bu adresten görebilceksin tamam mı? :)

arkadaşım öncelikle hoşgeldin.
benim zamanımda yani 4 yıl önce hocalarımız bahsederdi.sizin yan alanınız psikoloji gibi dallardır.yan alana geçip fark derslerini verip bu alanda çalışabilirisiniz derlerdi ama şu an nasıl blmiyorum.yani anladığım kadarıyla yan alan ageçmek için başvuruyorsun,ortak dersler çıkarıllıyor.bunları görmüşsündür zaten.senin o alanda görmediğin derslere girip sınavını verip o alandan mezun oluyorsun.
ama sana en iyi cevabı üniversiten verir.

Hoşbulduk sevilnas..
Ayrıca ikinizeda çok teşk ederim.
saygılarımla...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri