İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

DOSYA VE RESİM İŞLEMLERİ

Video Küçültme Programı

İlk mesaj
Artık sitemize büyük çapraki videolarınızı bu programla küçülterek ekleyebilirsiniz.

KURULUM BİTERKEN BU RESİMDEKİ GİBİ İŞARELİ 3 KUTUCUKTAKİ İŞARETİ KALDIRIP FİNİSH E BASIN KURULUM TAMAMDIR.

Burada dönüştürecek olduğumuz dosyayı programın üstüne sürüklüyoruz ve karşımıza dönüştürmek istediğimiz formatı seçmemizi isteyen ufak ekran çıkıyor. Dönüşecek formatı seçip "Tamam" seçeneğine tıklıyoruz ve devam ediyoruz.

Dosyamız dönüşmeye hazır. Burada dosyanın üstüne tıklayıp "Başla" düğmesine basıyoruz ve fotmat dönüşümü başlıyor.

Format dönüşümü devam ederken bekliyoruz.

Ve mutlu son dosyamızın formatı değişti. Program tamamlandığını bize haber veriyor. İstersek yukarıdan "Çıktı Klasörü", veya sol aşağıdan "Belgelerim/FFOutput" tıklayarak dönüştürdüğümüz dosyanın olduğu klasörü açabiliriz.

İndirme Linki :http://www.okuloncesiforum.com/vk.rar

Gençkolikten Polat adlı üyenin paylaşımıdır.
teşekkürler hocam arkadaşlar gerçekten çok güzel bir program ben kullanıyorum tavsiye ederim.....
süpermiş sitemize de direk video yükleyebiliriz belki bu sayede🙂)teşekkürler selçuk hocaamm!..
cypress şunu yazdı:
süpermiş sitemize de direk video yükleyebiliriz belki bu sayede🙂)teşekkürler selçuk hocaamm!..
Rica Ederim
serkanalpertosun şunu yazdı:
hocam full sürüm mü? dakika sınırlaması var mı acaba..
Program Full Hocam
büşra_5557 şunu yazdı:
Hocam çok sağolun epey makbule geçti
Rica Ederim
Çok sağolun.. Kaç gündür arıyordum. 5dk lığını bulmustum
bendede var hocam süper bişey.Fakat pek zamanım olmayınca sizlerle paylaşamadım.İyi etmişsiniz serkan hocam görünce sevindim.Tşkrlrrr.
d.gemrik şunu yazdı:
bendede var hocam süper bişey.Fakat pek zamanım olmayınca sizlerle paylaşamadım.İyi etmişsiniz serkan hocam görünce sevindim.Tşkrlrrr.
Selçuk Hocam diyecektiniz herhalde 🙂)
Bende serkan beye teşekkür ederim :36_6_3::36_6_3::36_6_3:😱llk:😱llk::362jf::362jf:
Selçuk AYDIN şunu yazdı:
Bende serkan beye teşekkür ederim :36_6_3::36_6_3::36_6_3:😱llk:😱llk::362jf::362jf:
hocam kusura bakmayın.~üzgünüm isim karışıklığı yapmışım.:emot101: bi biskrem versem barışırmıyız.
evet hocam ya çok ayıp oldu.Düzelttiğiniz için tşkrlr.Kafam dalgındı...sıkıntıların biri bitiyo biri başlıyo.Sizlerle paylaşım yaptıkça bi rahatlıyorum.
d.gemrik şunu yazdı:
hocam kusura bakmayın.~üzgünüm isim karışıklığı yapmışım.:emot101: bi biskrem versem barışırmıyız.
Önemli degil hocam ha biz ha Serkan bey farketmez.
Seminerin birinde alırsınız hep birlikte çayın yanında yeriz teşekkürler.. :emot20::emot20::emot20::emot67::emot67::362jf::362jf:

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.