Aynen katılıyorum bende aynı konulardan dertliyim. Çok sorunlar var. Anlatsam insan dinlerken sinir krizi geçirir. Çocuklara sağlıklı bir eğitim verebilmek için mevcut bulunan davranış problemlerini de çözmeye çalışmak, çözemiyorsak da veli ile işbirliği ile yardım almasını sağlamak gerek.Ama böyle bir şeye kalkışmak bile büyük hata çünkü kendilerine hakaret kabul ediyorlar. En zeki, akıllı, güzel, becerekli, kendi çocukları.Öğretmende, okulda, diğer öğrenciler ve velileride tü kaka. Kimse onların çocuklarına öğretmen olma şerefine nail bile olamaz. Heps bulunmaz hint kumaşı. Herkes çocuğu için özel ilgi ve alaka talebinde bulunuyor insafsızca ve terbiyesizce. Bencillik almış başını yürmüş.Bence hala bizi çocuklarının para ile tuttukları bakıcıları olarak görüyorlar.Öğretmen olduğumuzu onlar kabul etmiyorlar ki bi kere. Aslında mümkün olsa nüfusumuza geçirecekler ama bir yandanda layık görmüyolar çocuklarına bizi.
Öğretmenlik bukadar mı ayaklar altına alınır. Resmen bizim amirimiz gibi davranıyorlar. Yok aslında haksızlık etmeyeyim benim amirim yani müdürüm çok daha kibar ve uslüplu saygılı.Bunlar bizim efendilerimiz gibi davranıyorlar bizde onların köleleri.