Velilerle İlgili Sorunlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hayalperest20
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@hayalperest20
Merhaba meslektaşlarım. Velilerle ilgili problem yasayan varr mı acaba :(

:))olmaz olur mu veliler problemi hep kendilerinin ve çocuklarının dışında arıyorlar.Birkaç gün okula çok istekli geldiyse bigün gelmek istemedi diye hoca hanım okulda bişey mi oldu acaba diye sorarlar,ama nedense çocuk okuldan eve gitmediğinde biz acaba evde kötü birşeymi yaşıyor ki diye soramayız.Başa çıkamadıkları çocukları bize gönderiyorlar,sanki bizim sihirli değneğimiz varrr!!!

Benim velilerde herseyi sorun yapıyor azıcık sesimi yukseltsem , etraflarına bu öğretmen çocuklara bağırıyor kötü davranıyor diye dedikodumu yapmısslar :( sınıfımız 25 kişi bazen sesimi duyurmak için bağırmak zorunda kalıyorum :( hersey laf oluyor yemin ederim meslekten soğuttular beni yaa :( işleri güçleri dedikodu acık aramak :(

Aynen katılıyorum bende aynı konulardan dertliyim. Çok sorunlar var. Anlatsam insan dinlerken sinir krizi geçirir. Çocuklara sağlıklı bir eğitim verebilmek için mevcut bulunan davranış problemlerini de çözmeye çalışmak, çözemiyorsak da veli ile işbirliği ile yardım almasını sağlamak gerek.Ama böyle bir şeye kalkışmak bile büyük hata çünkü kendilerine hakaret kabul ediyorlar. En zeki, akıllı, güzel, becerekli, kendi çocukları.Öğretmende, okulda, diğer öğrenciler ve velileride tü kaka. Kimse onların çocuklarına öğretmen olma şerefine nail bile olamaz. Heps bulunmaz hint kumaşı. Herkes çocuğu için özel ilgi ve alaka talebinde bulunuyor insafsızca ve terbiyesizce. Bencillik almış başını yürmüş.Bence hala bizi çocuklarının para ile tuttukları bakıcıları olarak görüyorlar.Öğretmen olduğumuzu onlar kabul etmiyorlar ki bi kere. Aslında mümkün olsa nüfusumuza geçirecekler ama bir yandanda layık görmüyolar çocuklarına bizi.
Öğretmenlik bukadar mı ayaklar altına alınır. Resmen bizim amirimiz gibi davranıyorlar. Yok aslında haksızlık etmeyeyim benim amirim yani müdürüm çok daha kibar ve uslüplu saygılı.Bunlar bizim efendilerimiz gibi davranıyorlar bizde onların köleleri.

velilerle problemi olmayan varsa parmak kaldırsııınnn!!!!!:36_11_6:

ömür biter dertler bitmez arkadaşlarrrr :D

güler yüzlü olmayın arkadaşlar.tecrübeyle görülmüştürki güler yüzlü öğretmenin tepesine çıkıyorlar...çocuklara karşı çok sevecenim ama velilere gereken yerde restimi çekiyorum...daha kıymetli olunuyor böyle:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri