benim çoğu velim hocam yada büşra hanım diyorlar.ancak birkaç tane velim büşra diyor aynen bende çok rahatsız oluyorum.bu konunun egoyla alakası yok,arada bir saygı ortamı oluşmalı ve bazı veliler bunun farkında değiller.ortaokul öğretmeni yada ilkokul öğretmenine apayrı bir saygı duyulurken anaokulu öğretmenlerine duyulan saygının daha düşük olduğunu düşünüyorum.bazıları anaokulunu sadece işe giderken çocuklarını bırakacakları bir bakımevi gibi görüyorlar ve tabi bizide birer bakıcı gibi..veliler kibar bir dille nasıl uyarılabilir diye düşünüyorum,gerçekten zor bir konu.ama şöyle diyebiliriz,"bana büşra yerine büşra öğretmen demeniz daha iyi olacaktır,çocuklar sizden duyup bana büşra demeye başlayabilirler".yada "diğer veliler aramızda farklı bir samimiyet olduğunu,bu samimiyetten dolayı çocuğunuza ayrı bir ilgi gösterdiğimi bile düşünebilirler,yanlış anlamayın,kusura bakmayın vs." gibi gönülleride alınabilir.her daim velilere kibar olmak zorundayız ve bunu kırmadan yapmak zor.başarılar dilerim