Veli şikayeti

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan d.gemrik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:47
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@d.gemrik
slm geleceğe yön veren meslektaşlarım.Bugün sınıfımda istediğim verimi sağlayamadım.Şöyleki sınıfımızda sınıf kumbarası oluşturduk ve bozuk paraları çocuklarla beraber kumbaramıza atıyoruz.Gün içinde güzel davranan çocuklara yıldız verip evlerine gönderiyoruz.Sene sonundada en çok yıldızı olan çocuklara ödül alacağız.Bu ödülü ise kumbaramıza biriktirdiğimiz bozuk paralarla almaya karar verdik.VE çocukların hepsine sene sonu armağanı almış olacağız yıldızları fazla olanlara ekstra bir armağan daha vereceğiz.
Bir velim buğün okula geldi ve bizi meb şikayet ettiğini, dilekçe yazdığını söyledi.
Ben ise çocukların tutumlu olma davranışı kazanmalarını amaçlamıştım.Acaba hata mı ettim?
Sizce böyle bir etkinlik başlatmam yalnış mı?

cvp ve yorumlarınızı bekliyorum.Şimdiden tşkr.

çok kötü oldum hocam yaa..şikayet etmeden önce keşke sizle yaşadıkları problem her neyse paylaşsalarmış...hocam bu durum insanların algılayışına bağlı ama keşke etkinliği yapmaya başlamadan önce velilerinizi bilgilendirseydiniz.yani en azından yaptığınız bu etkinliğin kazanımları nelerdir?neden bu etkinliği yapıyorsunuz?anlatsaydınız ve çocukların getirecekleri paraların kendi harçlıklarından olması gerektiğini vurgulasaydınız bu tür bi sorun oluşmazdı..bizim de sene başında bir veli müdürü şikayet ettiğini söylemişti..ama siz bu konuda tedirgin olmayın..hatta yaptığınız bu etkinliğin planını etkinlik planı formatında (günlük plan haricinde) hazırlayın..ve sizin görüşünüzü almak için yetkililer gelirse direk planınızı sunun..benim naçizane tavsiyem..inşallah yardımcı olabilmişimdir..gerçekten çok üzüldümm..ama duruma değil velinizin anlayışsızlığına!!

çok saçma velinin yaptığı.. Olumsuz bi sonuç çıkmaz hocam sonuctan.. Ama paraları büyük para almasaydınız keşke. en fazla 25 kuruş alsaydınız.
(bendede aynı sıstem var çünkü) Ve çocuklara bu durumu detaylı anlatın. Eğer ki sorusturma açılırsa müfettiş çocuklara mutlaka soracaktır..
Kafanıza takmayın derim ..

çok kötü oldum hocam yaa..şikayet etmeden önce keşke sizle yaşadıkları problem her neyse paylaşsalarmış...hocam bu durum insanların algılayışına bağlı ama keşke etkinliği yapmaya başlamadan önce velilerinizi bilgilendirseydiniz.yani en azından yaptığınız bu etkinliğin kazanımları nelerdir?neden bu etkinliği yapıyorsunuz?anlatsaydınız ve çocukların getirecekleri paraların kendi harçlıklarından olması gerektiğini vurgulasaydınız bu tür bi sorun oluşmazdı..bizim de sene başında bir veli müdürü şikayet ettiğini söylemişti..ama siz bu konuda tedirgin olmayın..hatta yaptığınız bu etkinliğin planını etkinlik planı formatında (günlük plan haricinde) hazırlayın..ve sizin görüşünüzü almak için yetkililer gelirse direk planınızı sunun..benim naçizane tavsiyem..inşallah yardımcı olabilmişimdir..gerçekten çok üzüldümm..ama duruma değil velinizin anlayışsızlığına!!

Anlayışınız için tşkr hocam.Velilere bilği notu yazarak gönderdik.Fakat bu velimiz benim dönem ortasında eş durumumdan gelmemden ve çocuğunun ilk öğretmeninden ayrılmasından dolayı da biraz tepkiliydi.Ve geldiğim günden beri çocuğunun ayrı tutulmasından yana tavır serğiliyor.İlk geldiğim günlerde çocuğunun her etkinlikte olmasını ve hiç bir şeyden geri kalmamasını söylemişti.Şimdi ise böyle bir şeye baş vuruyo ne yapacağımı şaşırdım.Zaten etkinlik tutanağım hazır.6 yıldır çalışıyorum böyle bir şeyle ilk defa karşılaşıyorum.Meslekten sogutmaya mı çalışıyo nedir anlayamadım.Ama ben yine ne kadar üzerime gelsede taş atana ekmek atacağım o yaptığından utansın.İLĞİLENDİĞİNİZ için tşkr.Allah razı olsun.

çok saçma velinin yaptığı.. Olumsuz bi sonuç çıkmaz hocam sonuctan.. Ama paraları büyük para almasaydınız keşke. en fazla 25 kuruş alsaydınız.
(bendede aynı sıstem var çünkü) Ve çocuklara bu durumu detaylı anlatın. Eğer ki sorusturma açılırsa müfettiş çocuklara mutlaka soracaktır..
Kafanıza takmayın derim ..

paraları hocam anne-babalarının gözetiminde getirmeleri dahilinde bilği notu var ellerinde.25,50 kuruş gibi zaten hocam.Kadın benimle uğraşıyo eş durumundan geldiğim için ilk öğretmeninden ayrılması çocuğu kötü etkilemiş söylediğine göre ve pedegoga götürüyormuş.Ama çocuk sınıf içinde hiçte anlattığı gibi değil.Görüşleriniz için tşkr.Allah razı olsun..

rica ederim sevgili öğretmenim..siz yanlış bişey yapmamışsınız hocam..yapsanız bile herkes hata yapabilir..bu tamamıyle anlayışsızlık ve bilgisizlik..benim de sindiremediğim çok şey var..istanbulda vazife yapıyorum.burası çok karma bir topluluk hocam..bugün bir velime çocuğuyla ilgili yaşadığımız bir problemi aktardım..bana ne dese beğenirsiniz!!gözlerini süzdü..kibirli bakışlarla.. daha başka şikayetiniz var mıydı hoca hanım dedi..ben de ne haddimize efendim bundan sonra dilekçeyle şikayetlerimizi bildiririz makamınıza dedim...bi sinirle çıktı ağzımdan sonra çok pişman oldum onun seviyesine düştüm die

Var böyle insanlar..sayın Cüceloğlunun deyimiyle Mış gibi yaşayanlar..seviyormuş gibi ilgileniyormuş gibi sorunu varmış gibi yapanlar...bu tamamen ilgileri üzerlerine çekmek için yapıyorlar kanımca..

merhaba öğretmenm,paylşmnzı okudm ve inanın çok üzldm..keşke yaşnmsa böyle şeylr ama oluyor işte malsf..neyski siz yapmanz gerekn herşyi yapmşnz zatn,ben çok fazla brşey çıkacağnı snmyrm..ve üzlmyn lütfn bu tarz olaylrnda sizi meslğnzden soğtmsna sakn izin vermyn bence,çünki bunlrda meslğmzn cilveleri olsa gerek..(((:

slm geleceğe yön veren meslektaşlarım.Bugün sınıfımda istediğim verimi sağlayamadım.Şöyleki sınıfımızda sınıf kumbarası oluşturduk ve bozuk paraları çocuklarla beraber kumbaramıza atıyoruz.Gün içinde güzel davranan çocuklara yıldız verip evlerine gönderiyoruz.Sene sonundada en çok yıldızı olan çocuklara ödül alacağız.Bu ödülü ise kumbaramıza biriktirdiğimiz bozuk paralarla almaya karar verdik.VE çocukların hepsine sene sonu armağanı almış olacağız yıldızları fazla olanlara ekstra bir armağan daha vereceğiz.
Bir velim buğün okula geldi ve bizi meb şikayet ettiğini, dilekçe yazdığını söyledi.
Ben ise çocukların tutumlu olma davranışı kazanmalarını amaçlamıştım.Acaba hata mı ettim?
Sizce böyle bir etkinlik başlatmam yalnış mı?

cvp ve yorumlarınızı bekliyorum.Şimdiden tşkr.

Hocam ben de bu olaydan sizin aleyhinize birşey çıkacağını sanmıyorum kaldı ki ; anladığım kadarıyla yazılı bir metin de göndermişsiniz velilerinize bu paraların miktarlarıyla ilgili... Ben asıl velinin yazdığı şikayet te neyi belirttiğini çok merak ettim... nasıl bir mantık kavrayamadım... Ama ortaya çıkacak netice de diğer velilerin görüşü ve öğrencilerin söyledikleri cypress hocamın da dediği gibi bu etkinliği bir plan dahilinde yürüttüğünüzü de yazılı olarak ortaya koymanız olumlu netice almanızı sağlar...
Bu sadece veliler için değil herkes için geçerli; ne yönden bakmak istersek o yönden görüyoruz. Olay tamamen bakış açısı :S
Anlayışlı velilerimizin olması dileğiyle... Kolay gelsin hocam...

rica ederim sevgili öğretmenim..siz yanlış bişey yapmamışsınız hocam..yapsanız bile herkes hata yapabilir..bu tamamıyle anlayışsızlık ve bilgisizlik..benim de sindiremediğim çok şey var..istanbulda vazife yapıyorum.burası çok karma bir topluluk hocam..bugün bir velime çocuğuyla ilgili yaşadığımız bir problemi aktardım..bana ne dese beğenirsiniz!!gözlerini süzdü..kibirli bakışlarla.. daha başka şikayetiniz var mıydı hoca hanım dedi..ben de ne haddimize efendim bundan sonra dilekçeyle şikayetlerimizi bildiririz makamınıza dedim...bi sinirle çıktı ağzımdan sonra çok pişman oldum onun seviyesine düştüm die

Evet hocam istanbul burası ben de eş durumundan geldim.Buraya bu şekilde nasıl alışacağım bilmiyorum.Bazen onların dilinde söylemek icap ediyo ama insan kendine yediremiyo.Anlatmak istediğinizi anlamıyorlar.Kendileri nasıl anlıyorlarsa o şekilde davranıyorlar.Allah yardımcımız olsun.İnanın istanbul tabiriyle anadoluda yok böyle sorunlar öyle saygılı davranıyorlar ki ellerinde olanı olmayanı eğitim için seferber ediyorlar.Manen size destek oluyorlar köstek değil.Sizde dert etmeyin hocam olacağın önüne geçilmiyor.Ben de bugün bi başka gitmiştim okula şu etkinliği yaparız bu amacı kazandırım çocuklara diye ama bi taşla devirdiler bütün günümü..

hocam çok kötü bi durum ama diğer arkadaşlarında ddediği gibi inş kötü bişey çıkmaz gibi geliyor bana da sıkmayın canınızı bazı veliler böyle de takınrılı oluyor maalesef mesleğin cilveleri :S

Hocam ben de bu olaydan sizin aleyhinize birşey çıkacağını sanmıyorum kaldı ki ; anladığım kadarıyla yazılı bir metin de göndermişsiniz velilerinize bu paraların miktarlarıyla ilgili... Ben asıl velinin yazdığı şikayet te neyi belirttiğini çok merak ettim... nasıl bir mantık kavrayamadım... Ama ortaya çıkacak netice de diğer velilerin görüşü ve öğrencilerin söyledikleri cypress hocamın da dediği gibi bu etkinliği bir plan dahilinde yürüttüğünüzü de yazılı olarak ortaya koymanız olumlu netice almanızı sağlar...
Bu sadece veliler için değil herkes için geçerli; ne yönden bakmak istersek o yönden görüyoruz. Olay tamamen bakış açısı :S
Anlayışlı velilerimizin olması dileğiyle... Kolay gelsin hocam...

Neyi belirtiği ile ilğili bi şey demedi.Sadece şikayet ettiğini söyledi.Diğer velilerden olumsuz bir geri dönüşüm olmadı.Hatta okulu müdürü herkesi iyi eğitim verilmiyormuş.Günümüzü zehir etti .Bende bu gün ilk günkü çalışma şevkimle okula gitmiştim başa gelen çekilecek galiba.Amin.Herkesin anlayışlı velileri olmaları dileğiyle.İlğiniz için tşkr

hocam çok kötü bi durum ama diğer arkadaşlarında ddediği gibi inş kötü bişey çıkmaz gibi geliyor bana da sıkmayın canınızı bazı veliler böyle de takınrılı oluyor maalesef mesleğin cilveleri :S

Sağolun hocam morel verdiniz.Tşkr..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri