Veda vakti geldi ne hissediyorsunuz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan baysaltayfun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:35
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@baysaltayfun
artık dönem sonu geldi...hersene başlangıçlarda 1 ay kadar çocuklara alışmakta onları sınıfa alıştırmakla uğraşmaktan bunalıyorum..ama dönem ilerledikçe alışıyorum benimsiyorum..ya şimdi içimde yüreğimin en derin yerinde ince bir sızı başladı şimdiden özlüyorum bıcırıklarımı...tayinimiz çıktığındanmıdır nedir bu sefer daha çok özleyeceğimi hissediyorum ....benim çocuklarım onlar ve hayatın derin ve zorlu yollarında nasıl yürüyecekler neler yapacaklar kuzularım sizleri çok seviyorum ve bunu hep ayrılık vaktinde çok derin hissediyorum....

başlıktada belirtiğim gibi dönem sonu neler hissediyosunuz arkadaşlar?

bu seneki bıcırlarım çok farklılardı yaa..eminim onları çok özlicemm...ama nedense bu sene özellikle 2.dönem acayip bir yorgunluk oldu bende..tatile çok ihtiyacım var..iple çekiyorum desem yalan olmaz hani...

Zamanla alışıyor insan ayrılığa seneye yeni bıcırıklar gelecek dinlenmek lazım tatili bende iple çekiyorum bu sene çokkkkk yoruldum

bu sene ben manevi anlamda çok yoruldum bitsin şu okul kapansın dedim kaç kez ağlayarak ama tayindenmidir nedendir burukluk sardı beni

evet benimde bu seneki öğrencilerim bambaşka 3.yılımı dolduruyorum.bu seneki öğrencilerim benim ilk göz ağrım.diğer iki senedeki öğrencilerimi saymıyorum.(onlarda iyiydi ama bu senekiler bambaşka.)ama yinede veda vakti geliyo diye üzülmüyorum.çünkü ben onları her sene görüyorum.diğerlerini gördüğüm gibi.çünkü 3 yıldı aynı köydeyim sanırım bu köydede emekli olacağım.evlendiklerinide görürüm heralde.bizim işimiz bu her sene yenileri gelir ve onlar uğurlanır.

hepinizi özleyeceğim ama nimetim seni başka özleyeceğim mavi boncuğum benim

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri