Van'a atananlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gülüm1983
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@gülüm1983
Arkadaşlar van erciş hoca ali köyüne atandım inşallah atanamayanlarda tez zamanda atanır.Ercişe atananlarınız varmı acaba.64.481 le atandım.

arkadaşlar van erciş hoca ali köyüne atandım inşallah atanamayanlarda tez zamanda atanır.ercişe atananlarınız varmı acaba.64.481 le atandım.

hayirli olsun hocam . Atanamayan ÖĞretmenlerİmİzede nasİp olur İnŞallah .

bende van erciş aşağı ışıkılı ilköğretim okuluna atandım hocam aşağı ışıklı ercişe 5 km bi köy bende 64.159 puanla atamadım darısı atanamaynlara

hocam hayırlı olsun hepimiz için .İnşallah görüşürüz imeilden numaralarımızı yazıp görüşürüz ve birbirimize dahada destek oluruz.Benim çocukta var neyapacagım bilmiyorum inşallah hayırlı olur.

sizde hayırlı olsun hocam grş tabii hepimiz için hayırlı olur inşallah

melek hocam nerelisin , van a ne zaman gitmemiz gerek acaba daha konteynır anahtarımızda yok nasıl olacak biliyormusun.

melek hocam nerelisin , van a ne zaman gitmemiz gerek acaba daha konteynır anahtarımızda yok nasıl olacak biliyormusun.

van da 5 aralıkta ders bası olacak ondan önce kendi okul müdürlerinizden bilgi almanız lazım

Hayırlı olsun arkadaşlar darısı atama bekleyen arkadaşlarımıza.

ben istanbulda oturuyorum ama aslen aydınlıyım konteynırlara ilgili selçuk beyin dediği gibi müdürlerden bilgi almak gerek

arkadaslar van merkezde ogretmenım merkezde oturuyorum ewım depremde hasar gordu ve kalacak yerımız yok yenı atanan arkadaslar nedere kalmayı dusunuyorlar bıze bır konteynır wereceklermı bılgısı olan war mı??

merkezi bilmiyorum ama ercişte konteynır yapılacağı söylendi bize şu anda 80 civarı yapılmış buda yetersiz olduğu 5 aralığa yetişmeyeceği bilgisini bir lise müdüründen aldım.Okulların bu durumda ertelenmesine yüksek gözle bakılıyor,herkes o kanaatte zaten bilmem yardımcı oldum mu?

ayrıca m.e bakanının cuma günü gözlem yapmaya gideceğini kendi müdürümden duydum.

Van da halen durumlar düzelmedi arkadaşlar.Sizler ne yaptınız?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri